Läsplatta under julgranen: varför PocketBook är den bästa gåvan för barn och vuxna

2021 juovlamánnu 13

Om du fortfarande inte har någon aning om vad du ska ge din familj och dina vänner till julklapp har vi en utmärkt idé! Vad sägs om en gadget som både skolbarn och farföräldrar kommer att gilla, som underhåller och utbildar, inte skadar dina ögon och inte distraherar dig från en riktigt behaglig läsupplevelse? Ja, en sådan enhet finns, och den kallas för en PocketBook-läsplatta!

Här strax före jul har vi förberett en hel säck med argument som säkert kommer att övertyga dig om att en läsplatta blir den perfekta överraskningen under julgranen.

Varför PocketBook är den perfekta julklappen till ett barn

Planerar du att köpa en intressant bok till ditt barn, men du vet inte vilken? Alla PocketBooks läsplattor har tillräckligt med utrymme för alla mästerverk bland barnlitteraturen med allt från Skattkammarön och Tom Sawyer till Warrior och Harry Potter! Dessutom, till skillnad från en vanlig bok, är en läsplatta mycket mer benägen att intressera och fängsla moderna barn.

Och för att göra ett barns läsupplevelse ännu bättre kan du välja en PocketBook med en innovativ färgskärm. Bilderna i böckerna ser mycket mer inbjudande ut, och de unga läsarnas ögon kommer att skyddas av E Ink-tekniken.

PocketBook och julgubben rekommenderar följande modeller: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Varför Pocketbook är den perfekta julklappen till en tonåring

PocketBook är inte bara ännu en enhet för att spela spel, titta på video eller chatta. Våra läsplattor är i första hand avsedda för läsning, så inga sociala medier kommer att distrahera tonåringar medan de läser en bok eller en lärobok. På tal om läroböcker: PocketBook väger inte mer än en vanlig laptop, men kan rymma hela skolbiblioteket. Det är rena drömmen för alla elever med en tung väska.

Samtidigt är PocketBook mycket mer än bara en enhet för e-läsning! Många modeller är utrustade med Bluetooth och kan spela upp ljudfiler så att du kan lyssna på ljudböcker, podcasts, musik, kurser på främmande språk och så vidare. Och på läsplattan kan du dessutom läsa seriertidningar och manga, vilket tonåringar definitivt kommer gilla.

PocketBook och julgubben rekommenderar följande modeller: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Varför Pocketbook är den perfekta julklappen till far- och morföräldrar

Tror du att äldre inte är väl förtrogna med modern teknik? Tja, det är verkligen inte fallet med PocketBook! Denna otroligt användarvänliga lösplatta kommer att vara en riktigt bra gåva till dina föräldrar och far- och morföräldrar. Förutom pekskärmen är alla läsplattor utrustade med praktiska kontrollknappar och vikten hos de flesta modeller är lägre än 225 gram. Med andra ord är PocketBook lätt att hålla och använda.

En annan fördel med läsplattan är förmågan att snabbt förstora texten till lämplig storlek. Detta gör att alla kan läsa med maximal komfort och utan att behöva anstränga sina ögon. Dessutom är PocketBook som en enorm bokhylla, med plats för tusentals och åter tusentals böcker för alla smaker. Nu behöver du aldrig mer se dammiga böcker!

PocketBook och julgubben rekommenderar följande modeller: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Varför Pocketbook är den perfekta julklappen till din partner

PocketBooks läsplattor sticker inte ut bara med sina unika egenskaper, utan också med sin storlek och design. Detta innebär att du säkert kommer att hitta en modell som passar perfekt till den du älskar. En kompakt och ultralätt PocketBook Touch Lux 5 i rött som passar i varje handväska eller en stor och elegant PocketBook InkPad Lite för läsning och arbete med dokument? Eller behöver enheten vara vattentät eller stödja ljud? Det är upp till dig att avgöra!

Dessutom är en läsplatta med en stor skärm en utmärkt enhet för romantisk läsning tillsammans. Alla moderna PocketBook-modeller är utrustade med frontbelysning eller SMARTlight-teknik, så att du kan läsa var som helst och när som helst: på planet, i ett svagt sken vid öppna spisen eller till och med under stjärnhimlen på en vandringstur.

PocketBook och julgubben rekommenderar följande modeller: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Varför Pocketbook är den perfekta julklappen till dig själv

Med alla dessa presenter till familj och vänner är det också viktigt att inte glömma bort sig själv! Kommer du inte i julstämning? Skäm bort dig själv med läsplattan som du länge velat ha, för vem förutom du själv vet precis vad du behöver!

Oavsett vilken PocketBook-enhet du väljer är du garanterad en läsplatta med en ögonsäker E Ink-display, som stöder alla vanliga format (bok, grafik, och vissa modeller även ljud), en modern design och ett batteri som skapats för en månads aktiv läsning utan behov av laddning. Din nya läsplatta kan ha en färgskärm, vara vattentät och erbjuda en bekväm läsupplevelse även i mörker tack vare frontbelysningen eller SMARTlight-funktionen.

PocketBook och julgubben rekommenderar följande modeller: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

Gå tillbaka
Aa HD