image

Skapad av läsare för läsare

Om PocketBook

Den bästa läsupplevelsen alltid och överallt

PocketBook är en av de största globala tillverkarna av e-läsare baserade på E Ink-teknik, och har sitt huvudkontor i Lugano, Schweiz. Företaget grundades 2007 och säljer sina produkter i mer än 35 länder över hela världen. Genom högkvalitativ hårdvara, ergonomisk produktdesign och unika programvarulösningar, garanterar PocketBook sina användare en perfekt läsupplevelse alltid och överallt.

Våra värderingar.

01

Frihet. Genom våra produkter och tjänster har våra användare frihet, var de än befinner sig.

02

Praktisk. PocketBook är en pålitlig kompis som alltid finns till hands.

03

Mänsklig. PocketBook drivs av människor, som delar unika storys som gör oss till dem vi är.

image

Känn dig fri. Läs med komfort.

För den totala friheten erbjuder vi alla moderna upplevelser för läsning i molnet. Du kan läsa överallt och på vilken enhet som helst med perfekt komfort.

image

Vi fokuserar på personlighet

Vi skapar våra läsplattor med stor respekt och omsorg om varje användare. Våra enheter har ögonvänliga skärmar, ett gränssnitt på 35 språk och anpassningsbara inställningar.

image

Strävar efter att erbjuda mer

Vi ser inga gränser, utan avser att ge ännu mer värde! Exklusiva funktioner, en rad olika produktfärger och olika skärmstorlekar. Valet är ditt och du är alltid trendig.

Installera PocketBook Reader-appen
image

E Ink-teknologin

E Ink-teknologin är ett alternativ till den vanliga pappersboken och som erbjuder ännu mer frihet för dem som älskar att läsa.

About E ink
image

Vi älskar det vi gör

Möt vårt team

Aa HD