E Ink-teknologin

E Ink-teknologin är ett alternativ till den vanliga pappersboken och som erbjuder ännu mer frihet för dem som älskar att läsa. Låg strömförbrukning, lätt att använda i solljus och säker för ögonen – alla dessa funktioner garanterar den bekvämaste läsupplevelsen, oavsett tid och plats.

Kommentar till bilden eller videon om E Ink: De olika elektronerna laddas runt kapslarna och får de vita eller svarta partiklarna att flyter upp eller ner, och skapa bilden.


Papperslik

Med sina optiska egenskaper är E Ink-skärmarna så nära en traditionell boksida som möjligt. Du kan läsa på en enhet med E ink-skärm i timmar utan negativa effekter, precis som du skulle göra i en pappersbok.

Pocketbook-Paper-like


Säker för ögonen

Till skillnad från smarttelefoner och surfplattor är läsningen på en E Ink-skärm ögonvänlig. Att använda PocketBook liknar läsupplevelsen av en vanlig bok: dina ögon blir inte trötta tack vare skärmens reflekterande egenskaper.

Pocketbook-Safe-for-eyes


1 laddning – 1 månad

Läsplattans låga strömförbrukning betyder att du bara behöver ladda den ungefär en gång per månad. Detta beror helt och hållet på E Ink-skärmen. Den kräver ingen kontinuerlig strömförsörjning för att hålla kvar bilden på skärmen efter att den en gång har visats.

Pocketbook-1-charge-1-month


Ingen bländning i solsken

I motsats till enheter med LCD-skärmar, som inte kan användas i solen, blir reflekterande E Ink-skärmar ännu mer läsbara i solljus.

Pocketbook-No-glares-in-the-sun


Bred visningsvinkel

E Ink-skärmar erbjuder bättre läskomfort tack vare maximala visningsvinklar, samma som på en sida i en vanlig pappersbok.

Pocketbook-Wide-viewing-angleAa HD