Hoppa in i en favoritbok och spara superagenten: se de nya otroliga reklamerna från PocketBook

2020 čakčamánnu 17

Den 17 september kommer PocketBook med YouTube-premiären av sin nya otroliga reklamserie, som visar magin i att fördjupa sig i handlingen i en bok och sudda ut gränserna mellan litterära berättelser och det verkliga livet.

Den nya reklamkampanjen är en fortsättning av konceptet om ”Inside your PocketBook” som marknadsförs av varumärkesfilmen ”Epic fight Sherlock vs. Dracula” i 360®-format. Filmen släpptes 2019 och fick mer än 15 miljoner visningar på YouTube. De nya reklamfilmerna visar dock den uppslukande upplevelsen av att läsa på ett helt nytt sätt: nu ännu roligare och galnare!

Varför ”Inside your PocketBook”?

Läsarna delar hela tiden med sig av känslor och förnimmelser från böcker de har läst med PocketBook. Vissa går ännu längre och beskriver episoder där han eller hon skulle ha handlat annorlunda än hjälten. Vi älskar alla att läsa för möjligheten att fly verkligheten, att få prova på nya roller.

I de nya reklamfilmerna avslöjar PocketBook dessa specifika användarinsikter. Vi läser inte bara en bok; vi lever ett kort liv tillsammans med hjältar, och prövar på att gå ”i deras skor”. Det är precis det som förenar personer som älskar att läsa världen över.

”Att läsa ger dig möjligheten att dyka in i en annan verklighet, och vi hoppas att våra nya videor kommer att påminna dig om att du med läsplattan kan dyka in i en berättelse inte bara hemma i soffan utan var som helst och när som helst. Tack vare E Ink-enheter har läsningen blivit mer mobil än någonsin”, säger Natalia Khomenko-Koehler, Content Creator på PocketBook.

Vad handlar serien om?

Varumärkeserien innehåller fyra reklamfilmer: en blockbuster ”The Spy Granny”, en klassisk romans ”The Shocking Waltz”, en saga ”The Sleeping Daddy” och fantasyn ”The Witches 'Lesson”. Betraktaren hoppar in i historiens höjdpunkt, och är bara några sekunder senare med om en plötslig tvist då bokfantasin blir till verklighet.

Kampanjen har precis satt igång på YouTube med två fascinerande berättelser: ”The Spy Granny” och ”The Shocking Waltz” – extremt olika i stil, men med samma idé om att bli totalt uppslukad av en bok.

”The Spy Granny” är en fantastisk spionaction-serie med huvudpersonen ute på ett viktigt uppdrag. En sådan dramatisk handling kan vara mycket farlig då läsaren fullkomligt uppslukas av berättelsen och kan befinna sig mitt i hjärtat av den intensiva eldstriden! Då måste de kanske rädda agenten från skurkarna. För dem som föredrar en mindre riskfylld underhållning bjuder PocketBook in dig att dansa ”The Shocking Waltz” på den lyxigaste balen under denna säsong. Goda nyheter: läsarna behöver inte oroa sig för klädkoden. När allt kommer omkring ska en historisk roman läsas på en bekväm plats hemma.

I mitten av hösten släpper PocketBook ytterligare två lika fascinerande berättelser: ”The Witches’ Lesson” och ”The Sleeping Daddy”. Våra tittare måste lära sig att flyga på en kvast och smyga sig in i kulan på en eldsprutande drake med den modiga hjälten!

Målet med den helt nya serien är att få folk att bli på gott humör och visa vad som förenar alla som älskar att läsa världen över.

Gå tillbaka
Aa HD