PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition – perfektion in i minsta detalj

2019 golggotmánnu 21

Vi introducerar den begränsade upplagan av den mest sålda läsplattan PocketBook Touch Lux 4 i utsökt guldfärg komplett med ett snyggt skydd. Inför julhelgen har PocketBook förberett den bästa gåvan till alla fans av e-läsning – den exklusiva gåvoversionen av den ultralätta och eleganta läsplattan med HD-skärm och frontbelysning.

Testad och uppskattad över hela världen

PocketBook Touch Lux 4 är en av varumärkets bästsäljare och kombinerar den prisbelönta Red Dot-designen och den exceptionellt låga vikten med hög produktivitet och flera avancerade funktioner. Läsplattan är utrustad med en multitouch 6-tums E Ink Carta™ HD-skärm, frontbelysning och Wi-Fi. Modellen stöder flest antal format på marknaden, sammanlagt 19 stycken, inklusive 4 grafiska och 2 för att läsa serietidningar. Den ursprungliga PocketBook Cloud-tjänsten synkroniserar böcker över alla enheter och gör läsningen bekväm under alla omständigheter.

Unik färg för en förstklassig design

Den eleganta guldfärgen på PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition är ett perfekt komplement till den tidlösa designen av modellen, vinnare av Red Dot Award 2019.

Den diskreta gyllene nyansen gör att enheten passar perfekt för både män och kvinnor samtidigt som den framhäver strävan efter perfektion in i minsta detalj.

Den minimalistiska och ergonomiska läsplattan sticker ut också med sin enastående kompakthet och lätthet. Enhetens vikt – 155 g, mått – 161,3 × 108 × 8 mm. Med dessa mått får enheten till och med plats i en jeansficka.

Gåvoskydd – design och skydd i ett

Den exklusiva gåvoversionen av PocketBook Touch Lux 4 kommer med ett elegant skydd som skyddar skärmen mot mekaniska skador. Läsplattan kan bäras i valfri väska utan att man behöver oroa sig för att repa skärmen. Skyddet gör också så att läsplattan kan placeras bekvämt på vilken yta som helst för en så bekväm läsupplevelse som möjligt.

En annan fördel med skyddet till PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition är den ökade energieffektiviteten. Modellen är utrustad med en täcksensor, som automatiskt sätter läsplattan i viloläge efter att skärmen stängts.

Ett års extra garanti

En annan trevlig överraskning från PocketBook är ett års extra garanti för PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition. När du köper en gåvoversion av läsplattan får du ett års extra garantiservice. Därigenom förlängs garantin för PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition till tre år.

När du väljer PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition till dina nära och kära eller dig själv, behöver du inte kompromissa när det gäller perfekt komfort, enastående stil och fascinerande läsning.

Kom i feststämning med PocketBook.

Gå tillbaka
Aa HD