PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: exklusiv färg och snyggt omslag

2020 skábmamánnu 19

Pocketbook påannonserar början på försäljningen av den begränsade serien Touch HD 3, en av de mest populära och efterfrågade varumärkesmodellerna. Nya Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition kommer i en exklusiv pärlvit färg, i set med ett snyggt skydd. Modellen har också ett extra års garanti och säljs i en presentförpackning, vilket gör den till den perfekta presenten för alla bokälskare.

Läsplattan i fin pärlvit färg, som påminner om havets frihet och snäckskal, kompletteras perfekt av ett azurblått fodral. Denna kombination av inspiration och teknik har skapats för en oförglömlig resa genom sidorna i spännande romaner.

Verkligt mästerverk inom e-läsning med stora möjligheter

PocketBook Touch HD 3 kombinerar allt det bästa som en modern läsplatta har att erbjuda användare. Enheten har en 6-tums multisensor E Ink Carta™ HD-skärm, intelligent SMARTlight-teknik och en kraftfull dubbelkärnig processor. Liksom alla PocketBooks läsplattor stöder Touch HD 3 det bredaste utbudet av format på marknaden – 19 bokformat och 4 grafiska format utan konvertering.

Med HZO Protection™-tekniken (IPx7-standard) skyddas läsplattan från vatten. Enheten tål nedsänkning i sötvatten ner till en meter i upp till 30 minuter, vilket innebär att du kan läsa på stranden eller ta ett bad utan att behöva bekymra dig om enhetens säkerhet.

Enheten passar inte bara bra för läsning utan också för att lyssna på ljudböcker eller musik medan du läser: den stöder Bluetooth och 6 ljudformat: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Häpnadsväckande färg kompletterar den prisbelönta designen

Den exklusiva pärlvita färgen ger en ny touch till en elegant och stilfull läsplatta. Vinnaren av Red Dot Award för bästa produktdesign är ännu mer tilltalande i en exklusiv färg, och passar perfekt för både män och kvinnor.

Den begränsade upplagan av modellen behåller sin kompakta storlek (161,3 × 108 × 8 mm) och en otroligt låg vikt på endast 155 g. Den ergonomiska enheten är mjuk att ta på, så du njuter inte bara av en intressant bok utan också av själva läsningen och att hålla enheten i handen.

Ett snyggt måste-ha tillbehör

Setet med Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition innehåller ett elegant mörkblått skydd som tillförlitligt skyddar läsplattan och gör läsningen ännu bekvämare.

Det stötdämpande fodralet håller enheten på plats och ser till att alla delar skyddas, inklusive kanterna, så att du kan bära läsplattan i en väska eller en ryggsäck utan rädsla för att repa den. Tillbehöret väger endast 80 g och är tillverkat av gedigen polyuretan och mikrofiber.

En annan anledning till att använda ett fodral är dess interaktion med den speciella skyddssensorn, som automatiskt sätter läsplattan i viloläge efter att skärmen har stängts. Detta gör att du kan minska batteriförbrukningen och därmed öka driftstiden utan laddning.

Utökad 3 års garanti

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition har ytterligare en fördel – ytterligare ett års garantiservice. Det utökar enhetens garanti till tre år, vilket är det bästa beviset på dess oklanderliga kvalitet.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition -– ett mästerverk inom läsning med ett exklusivt utförande.

Gå tillbaka
Aa HD