Din PocketBook kommer att kunna göra en ännu mer naturtrogen uppläsning - möt nya röster hos Text-till-tal

2021 suoidnemánnu 1

PocketBook har glada nyheter för alla användare som inte bara gillar att läsa böcker, men även att lyssna på dem! Tack vare den stora uppdateringen av Text-till-tal-funktionen, kommer vissa helt nya röster (Karin, Maja, Sven) att kunna glädja användare med ett mer naturligt ljud.

Den första modellen som kommer att få de nya rösterna är PocketBook InkPad 3 Pro. Inom två månader kommer förbättringen att finnas tillgänglig på alla enheter med ljudstöd: PocketBook Touch HD 3, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad X, PocketBook Color, PocketBook InkPad Color.

Vad är Text-till-tal?

De nya Text-till-tal rösterna har utvecklats av ReadSpeaker, en global röstspecialist som tillhandahåller över 90 verklighetstrogna syntetiska röster på över 30 språk. Enkelt uttryckt kan enheten med hjälp av Text-till-tal läsa upp alla textdokument högt, och få det att låta som att det är en riktig person som läser. Användaren behöver bara välja "Röstalternativ" i menyn för e-böcker, och e-läsaren kommer då att förvandlas till en berättare.

Återupptäck Text-till-tal med nya naturliga röster

De nya rösterna är mycket mer naturtrogna, vilket gör Text-till-tal så nära en vanlig ljudbok som möjligt. Men till skillnad från ljudböcker, finns Text-till-tal alltid till hands och gör det möjligt för e-läsare att ljudsätta vilken textfil som helst på bara några sekunder. Detta är funktionens viktigaste fördel: en ljudversion av vilken bok som helst är när som helst tillgänglig för användaren, utan att behöva göra tidskrävande sökningar, köp eller nedladdningar.

Hur kan jag få nya röster till Text-till-tal?

Om du har en PocketBook InkPad 3 Pro e-läsare, så behöver du bara installera den nya firmware-versionen 6.4. De nya rösterna blir tillgängliga efter att uppdateringen har hämtats. Alla nya enheter som produceras från och med nu kommer automatiskt att få helt nya röster.

Om du har en annan PocketBook-enhet med ljudstöd, kontrollera dina uppdateringar och glöm inte att installera firmware-version 6.4 när den blir tillgänglig för din modell.

Upptäck de nya möjligheterna med PocketBook: läs och lyssna på dina favoritböcker utan begränsningar!

Se vår nya video om Text-till-tal och upptäck den användbara funktionen som alla bokälskare kommer att uppskatta, eftersom du aldrig kan veta när det är mer bekvämt att lyssna på en bok än att läsa den.

Gå tillbaka
Aa HD