PocketBook InkPad 3 Pro – en läsupplevelse med stor skärm

2019 suoidnemánnu 30

PocketBook är glada att kunna presentera PocketBook InkPad 3 Pro – den nya upplagan av 7.8-tums läsplattan nu skyddad mot vatten och med Bluetooth-anslutning. Dessa nya funktioner tillsammans med en elegant design, SMARTlight och ljudutgång gör den nya PocketBook-modellen till ett riktigt proffs bland läsplattorna.

Stora möjligheter med en stor läsplatta

Nya PocketBook InkPad 3 Pro i bokstorlek är utrustad med en 7.8 tums E Ink Carta™ HD-skärm (1404 x 1872) med 300 DPI. En sådan skärm raderar praktiskt taget gränsen mellan en traditionell och elektronisk sida, eftersom storleken på läsplattan gör den så lika den genomsnittliga tryckta boken som möjligt. Den senaste generationens skärm får dig att glömma att du läser på enläsplatta. Ögonen blir inte trötta och informationen uppfattas bättre – precis som när man läser en vanlig pappersbok.

Njut av läsfriheten

Du kan njuta av en säker läsning var som helst med PocketBook InkPad 3 Pro: i badkaret eller vid poolen, på stranden eller i regnet. Den nya läsplattan är vattentät rakt igenom. En mikrotunn beläggning skyddar på ett säkert sätt enhetens interna elektronik från potentiell skada som orsakas av fukt eller vätskor. Med IPX8-egenskaper kan läsplattan sänkas ner till 2 meters djup i färskvatten i upp till 60 minuter utan att få några skador.

Bättre skyddad med ett fodral

För att ge extra skydd mot mekanisk skada kommer PocketBook InkPad 3 Pro med ett praktiskt fodral i svart. Använder du ett fodral ökar dessutom läsplattans kapacitet. PocketBook InkPad 3 Pro har en inbyggd skyddssensor som automatiskt aktiverar enhetens viloläge när den sätts in i ett fodral.

Smarta anpassningar till din smarta livsstil

SMARTlight-tekniken är mer än bara en enkel frontbelysning. Den här funktionen justerar automatiskt skärmens ljusstyrka och färgtemperatur beroende på belysning och tid på dagen.Användaren kan manuellt justera ljusstyrkan och färgtemperaturen på frontbelysningen utan att gå bort från boksidan. Dessutom är det möjligt att skapa mallar med olika inställningar för skärmens ljusstyrka, vilket kommer att förenkla användningen av läsplattan och spara tid.

Inte bara för läsare, utan också för lyssnare

PocketBook InkPad 3 Pro är utformad för att ge varje användare de bästa möjligheterna: Du kan inte bara läsa böcker, utan också lyssna på dem tack vare micro USB-ljudadaptern och den trådlösa Bluetooth-anslutningen. Läsplattan stöder de två mest populära ljudformaten, mp3 och m4b, så att du enkelt kan lyssna på och lägga till dina favoritljudböcker var som helst. Eller så kan du helt enkelt bara lyssna på musik medan du läser!

En annan användbar egenskap hos PocketBook InkPad 3 Pro som är värd att nämna är text till tal som förvandlar din läsplatta till en riktigt sagoberättare. Tack vare text till tal kan din enhet konvertera e-bokens text till tal och läsa alla textfiler från läsplattans bibliotek högt.

Snabbtänkande enhet för varje uppgift

PocketBook InkPad 3 Pro har en högkvalitativ dual-core processor och 1 GB RAM, vilket markant ökar hastigheten på läsplattan. Först och främst påverkar den hastigheten på startandet av appar och tjänster, men den säkerställer dessutom en smidig bläddring mellan sidorna.

Batteriet på 1900 mAh garanterar veckor med spännande läsning utan laddning. Läsplattans internminne har utökats till 16 GB,vilket gör det möjligt att skapa ett elektroniskt bibliotek med mer än 3 000 böcker.PocketBook InkPad 3 Pro stöder 19 bokformat och 4 grafiska format (JPEG, BMP, PNG och TIFF). Alla dessa filer kan enkelt laddas ner till läsplattan tack vare den inbyggda Wi-Fi:n och onlinetjänster: Dropbox, Send-to-PocketBook och PocketBook Cloud.

Dessutom underlättar de förinstallerade lexikonen från Abbyy Lingvo® med 24 språkkombinationer inte bara läsningen och översättningen av utländsk litteratur, utan de gör även PocketBook InkPad 3 Pro till en oumbärlig assistent på resor.

En snygg och lätt läsplatta – det perfekta resesällskapet

PocketBook InkPad 3 Pro kännetecknas inte bara av en stor 7.8 tums HD-skärm. Enheten mäter 195 x 136,5 x 8 mm och väger bara 225 gram, vilket gör att du kan ta med dig den på dina dagliga resor till staden och på resor till avlägsna destinationer.

Läsplattan sticker också ut med sin snygga och genomtänkta design som matchar de senaste globala trenderna. Enheten ser inte bara bra ut, utan den är också extremt ergonomisk och praktisk att använda – lätt att hålla och kan styras med bara en hand.

PocketBook InkPad 3 Pro – ett riktigt proffs bland läsplattorna

Gå tillbaka
Aa HD