PocketBook Viva - full färgskala och med alla ljudfunktioner som är möjliga för en läsplatta

2022 juovlamánnu 19

PocketBook presenterar PocketBook Viva, den första läsplattan i färg i Europa med den banbrytande E Ink GalleryTM 3-displayen. Den innovativa 8-tumskärmen kan visa hela färgskalan, vilket gör färginnehållet på den ögonvänliga E Ink-skärmen ljusare än någonsin.

PocketBook Viva imponerar också med en inbyggd högtalare och Text-to-Speech-funktion, IPX8-vattenskydd och en adaptiv SMARTlight. Enheten fick också en kraftfull fyrkärnig processor och 64 GB minne för att samla tusentals böcker. Ultramodern design med sidoknappar och oklanderlig ergonomi gör PocketBook Viva till en läsplatta som inspirerar till läsning både vid första ögonkastet och vid första beröring.

Color PocketBook Viva kommer att dyka upp på butikshyllorna i slutet av första kvartalet 2023 för endast 599 Euro. Det är dags att öppna en ny sida av e-läsning i färg!

Möt den mest färgstarka E Ink Gallery 3-skärmen

PocketBook Viva är den första läsplattan i Europa som använder den revolutionerande färgskärmen E Ink Gallery 3. Varje enskild pixel är fylld med färgpigment vilket gör färgkombinationerna rikare och mer mättade. E Ink Gallery 3 skapades baserat på ett nytt tillvägagångssätt som inte involverar användningen av Color Filter Array, vilket gör det möjligt att visa hela färgskalan. Både färg- och svartvita bilder har nu samma höga upplösning på 1440 × 1920 och 300 PPI.

Den innovativa färgskärmen E Ink Gallery 3 har alla de unika egenskaperna och optiska egenskaperna hos klassisk E Ink, vilket gör denna läsplatta extremt energieffektiv och säker för ögonen. Tack vare E Ink ComfortGazeTM-tekniken kan dessutom effekten av "blue light" på användarnas ögon lindras.ComfortGaze frontljusteknik minskar Blue Light Ratio (BLR) med upp till 60 procent jämfört med den tidigare generationens frontljusdesign vilket ger ytterligare komfort och skydd.

Skärmen i bokstorlek på 8 tum passar perfekt för allt innehåll: från vanliga böcker till serietidningar i färg, tidskrifter eller dokument med grafer och tabeller.

Tack vare SMARTlight-funktionen kan användarna inte bara justera ljusstyrkan, utan även färgtemperaturen på skärmen genom att välja varm- eller kall ton på frontljuset.

Inbyggd högtalare och många andra ljudfunktioner

PocketBook Viva är en idealisk läsplatta för dig som gillar ljudböcker: den stöder 6 ljudformat, har en inbyggd högtalare, Bluetooth och Text-to-Speech-funktion.

Tryck bara på Play för att njuta av en ljudbok var som helst, när som helst och utan extra enheter. Denna läsplatta är utrustad med Bluetooth version 5.2 för snabb anslutning till trådlösa hörlurar, högtalare eller andra ljudsystem. Med funktionen Text-to-Speech kan denna läsplatta läsa upp vilken textfil som helst med naturligt klingande röster och förvandla den till en ljudbok.

Estetisk perfektion och ergonomi

PocketBook Viva är ett riktigt konstverk som kombinerar raffinerad elegans, genomtänkt ergonomi och bekvämlighet vilket är så viktigt vid daglig användning. Trots den stora skärmen är denna läsplatta lätt och kompakt. Sidoknapparna gör det bekvämt att både hålla och styra enheten. Tack vare G-sensorn, som automatiskt roterar skärmen, är läsplattan perfekt för både vänster- och högerhänta användare

IPX8 vattenskydd

PocketBook Viva är skyddad mot vatten enligt IPX8-standarden. Det innebär att läsplattan kan stå emot nedsänkning i sötvatten på 2 meters djup i upp till 60 minuter utan några skadliga konsekvenser. Det effektiva vattenskyddet ger användarna en trygghet när de fastnar i regnet eller slappnar av med sin favoritbok i badet.

Fyrkärnig processor och andra PocketBook Viva-funktioner:

  • 64 GB inbyggt minne för ett stort bibliotek som alltid finns till hands;
  • Rekordmånga format utan konvertering. PocketBook Viva stöder 23 format (19 bokformat och 4 grafiska format), inklusive format för serier;
  • Stöd för 6 ljudboksformat. Lyssna på ljudfiler i formaten M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • Kraftfull fyrkärnig processor;
  • Wi-Fi med dubbla band och PocketBook Cloud-tjänster för synkronisering med andra enheter och bekväm hantering av biblioteket;
  • Det stora antalet ordböcker. Förutom 11 förinstallerade språkkombinationer har användarna 42 kombinationer tillgängliga för gratis nedladdning.

PocketBook Viva - full av färger, full av superkrafter!

Gå tillbaka
Aa HD