PocketBook Verse Pro: senaste e-lästekniken i en kompakt enhet

2023 čakčamánnu 5

PocketBook är glada över att kunna presentera en 6-tums e-läsare Verse Pro i toppklass som kombinerar oöverträffad funktionalitet med exceptionell kompakthet. Designad för att lyfta din läsupplevelse till nya höjder. PocketBook Verse Pro har avancerade funktioner som ljudboksstöd och Text-to-Speech med Bluetooth, justerbart SMARTlight och IPX8 vattenskydd.

Bokliknande upplevelse för läsglädje

PocketBook Verse Pro har en 6-tums E Ink Carta™-skärm med en HD-upplösning på 1072 × 1448 och 300 PPI. Du kan ägna dig åt e-läsning utan att oroa dig för ansträngda ögon: enheten har optiska egenskaper som är väldigt lika en utskriven sida. E Ink-skärmen bländar inte i solljus, vilket gör den idealisk för utomhusläsning medan sidans tydlighet och perfekt skarpa text ger ett riktigt nöje av e-läsning. Och det som alltid är värt att nämna: den energieffektiva E Ink-tekniken säkerställer upp till en månads läsning på en enda batteriladdning.

SMARTlight-teknik och dark mode

Ytterligare två funktioner som särskilt bidrar till läskomforten är SMARTlight och dark mode. I det manuella läget låter SMARTlight dig ställa in ljusstyrka och välja varm eller kall ton för skärmen, och spara dina inställningar för att enkelt byta i framtiden. I automatiskt läge kommer SMARTlight att justera ljusstyrkan och färgtemperaturen efter tiden på dygnet. Dark mode förbättrar läsupplevelsen vid dålig belysning, vilket gör bakgrunden mörk och texten vit, vilket kan bidra till att minska påfrestningen på ögonen.

Text-to-Speech och ljudböcker

PocketBook Verse Pro stöder Text-to-Speech-funktionen, som kan omvandla vilken textfil som helst till ett ljudspår och läsa upp det på ett av 26 tillgängliga språk. Växla från att läsa en bok till att lyssna på den när som helst: bara två klick och e-läsaren börjar läsa högt medan du gör din dagliga rutin. De naturligt klingande rösterna som finns tillgängliga med Text-to-Speech garanterar att din bok inte förlorar någon detalj eller betoning.

Enheten erbjuder även stöd för 6 populära ljudformat, vilket gör den till ett utmärkt val för att lyssna på ljudböcker. Med Bluetooth-teknik ansluts e-läsaren enkelt till trådlösa hörlurar eller bilstereosystem, vilket säkerställer oavbruten lyssnarglädje.

IPX8 vattenskydd för gränslös läsning

Designad för att motstå vattenskador, PocketBook Verse Pro uppfyller IPX8-standarden. Det innebär att e-läsaren kan sänkas ner i sötvatten på upp till 2 meters djup i upp till 60 minuter, utan några skadliga effekter. Oavsett om du läser i badet eller i närheten av poolen kan du dyka ner i din favoritbok utan att behöva oroa dig för vattenexponering.

Attraktiv design och kompakthet

PocketBook Verse Pro är perfekt kompakt, har ett elegant utseende och genomtänkt ergonomi. I attraktiva färger så som Azure eller Passion Red sticker e-läsaren ut från mängden och utstrålar en förstklassig estetik. Att navigera genom sidor är enkelt med valet av antingen pekskärmen eller de praktiska mekaniska knapparna längst ner. Dess kompakta storlek på endast 108 × 156 × 7,6 mm och ergonomiska design säkerställer bekväm läsning var som helst och låter dig hålla enheten i bara en hand.

25 format, en månads läsning utan uppladdning och andra Verse Pro-funktioner

  • Alla populära format utan konvertering: e-läsaren stöder 25 format, inklusive alla de vanligaste: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF;
  • Adobe DRM-stöd: låna böcker från onlinebibliotek tack vare Adobe DRM-teknik;
  • Stöd för sex ljudformat: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B;
  • Upp till en månads användning på en enda laddning: otrolig energieffektivitet gör Verse Pro till en idealisk gadget för både vardagsläsning och resor;
  • PocketBook Cloud-tjänst och Wi-Fi: för bekväm shopping, synkronisering och bibliotekshantering;
  • 16 GB intern lagring: tillräckligt med utrymme för ett imponerande bibliotek;
  • Automatisk skärmrotation: ändra skärmens orientering för ännu bättre läskomfort;
  • Förinstallerade ordböcker: 11 språkkombinationer och 42 kombinationer tillgängliga för gratis nedladdning;
  • Lätt och kompakt: enhetens vikt är endast 186 g.

PocketBook Verse Pro: den ljusa stjärnan med premiumfunktioner

Gå tillbaka
Aa HD