PocketBook Verse Pro Color: superkompakt e-läsare med färgskärm E Ink Kaleido™ 3

2024 geassemánnu 4

PocketBook tillkännager stolt sin senaste e-läsare – PocketBook Verse Pro Color, en 6-tumsmodell med den senaste E Ink Kaleido™ 3 färgskärmen designad för att ge en uppslukande läs- och lyssnarupplevelse. Kompakt men ändå kraftfull, Verse Pro Color imponerar med en uppsättning avancerade funktioner och egenskaper, som IPX8 vattenskydd, ljudboksstöd med Bluetooth, Text-to-Speech-funktion, adaptiv SMARTligth-funktion och Quad Core-processor.

Den nya kompakta Verse Pro Color utlovar en exceptionell upplevelse i färgläsning för ivrig bokentusiaster som är vana vid att aldrig skiljas från en bok.

Läs i färg med den senaste E Ink Kaleido™ 3-skärmen

PocketBook Verse Pro Color är en 6-tums e-läsare med den banbrytande färgskärmen E Ink Kaleido™ 3, som erbjuder 50 % förbättring av upplösning och PPI för perfekt e-läsning i färg. Med en svartvit bildupplösning på 1072 x 1448 och en färgbildupplösning på 536 × 724, levererar Verse Pro Color enastående klarhet och detaljer. PocketBook Verse Pro Color återger 4096 färger och nyanser och ger en ögonsäker, bländfri och bekväm e-läsningsupplevelse, eftersom dess optiska egenskaper ligger så nära vanliga tryckta sidor som möjligt.

SMARTlight för ögonvänlig läsning i vilken belysning som helst

SMARTlight förbättrar läsupplevelsen genom att erbjuda ett anpassningsbart frontljus. Användare kan skräddarsy sina belysningspreferenser, från en kall blåaktig ton för dagsljusläsning till en varm och lugnande gul nyans för godnattsagor. Med manuellt läge, justera ljusstyrkan och välj mellan varma eller kalla toner, spara personliga inställningar för enkel växling. I automatiskt läge anpassar SMARTlight ljusstyrka och färgtemperatur på ett intelligent sätt baserat på tiden på dygnet, vilket säkerställer optimala läsförhållanden hela tiden.

Flera alternativ för ljudboksälskare

PocketBook Verse Pro Color är en idealisk gadget inte bara för att läsa, utan också för att lyssna på ljudböcker. E-läsaren stöder 6 ljudformat och har Bluetooth 5.4 för bekväm anslutning till hörlurar och andra enheter. Användare kan köpa ljudböcker var som helst och lyssna på dem på Verse Pro Color!

En annan funktion som ljudfans kommer att älska är Text-to-Speech, som gör att du kan förvandla vilken textfil som helst till en analog av en ljudbok. När du kör bil eller lagar middag behöver användare inte längre sätta sina bokäventyr på paus: bara två klick och Verse Pro Color börjar läsa boken högt. Text-to-Speech-funktionen har ett brett urval av naturliga manliga och kvinnliga röster som läser textfiler högt på ett av de 26 tillgängliga språken.

Njut av bekymmersfri läsning med IPX8 vattenskydd

Certifierad för att tåla nedsänkning i sötvatten på upp till 2 meters djup i 60 minuter, PocketBook Verse Color Pro låter användare dyka ner i sin favoritbok oavsett om de tar ett bad eller slappar vid poolen. Verse Color Pro är designad för en aktiv livsstil och kombinerar kompakthet och funktionalitet med robust vattenbeständighet, vilket ger användarna friheten att läsa när de är på språng utan att behöva oroa sig för vattenexponering. Med IPX8-skydd kan användarna känna sig trygga med att läsa i alla miljöer, oavsett om det regnar eller om de njuter av ett avkopplande bad med sin favoritbok.

Kompakthet, ergonomi och lång batteritid

Njut av färgstarkt innehåll var som helst med den kompakta och lätta 6-tums PocketBook Verse Pro Color, som erbjuder bekväm läsning både hemma och när du är på språng. Dess mått och lätta design gör att den kan jämföras med ett litet anteckningsblock i papper, men den rymmer ändå tusentals böcker. Det är enkelt att navigera i Verse Pro Color med hjälp av pekskärmen eller de mekaniska knapparna. Enheten ligger inte bara perfekt i handen, utan utmärker sig också för sin snygga design. Dessutom, tack vare den energieffektiva E Ink-skärmen, kan e-läsaren fungera i upp till en månad utan att behöva laddas.

25 format, Quad Core-processor och andra Verse Pro Color-funktioner

  • 25 format utan konvertering - PocketBook Verse Pro Color stöder alla de mest populära bok- och grafikformaten, inklusive serietidningsformaten CBR och CBZ.
  • Stöd för sex ljudboksformat - lyssna på ljudfiler i formaten M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 och MP3.ZIP.
  • Quad-core processor - för snabb navigering och perfekt läsupplevelse.
  • 16 GB inbyggt minne - för ett stort bibliotek som alltid finns till hands.
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5 GHz) - för bekväm surfning på nätet.
  • PocketBook Cloud och Dropbox-tjänster - hantera dina böcker och synkronisera dem enkelt.
  • Förinstallerade ordböcker - 11 förinstallerade språkkombinationer och 42 kombinationer tillgängliga för nedladdning.

PocketBook Verse Pro Color: din färgglada sida av e-läsning

Gå tillbaka
Aa HD