Firmware 6.0 för PocketBook Touch HD 3: ny design och enastående funktioner

2020 njukčamánnu 26

Från och med den 26 mars 2020 är den nya versionen av firmware 6.0 redan tillgänglig för läsplattorna PocketBook Touch HD 3. Det är den största uppdateringen under de senaste åren, som ändrar designen på huvudmenyn och apparna och lägger till ett nytt bokformat, EPUB3.

Snart kommer firmware-versionen 6.0 att finnas tillgänglig också för PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro och andra modeller som stöds.

PocketBook bryr sig om användarnas maximala komfort och utvecklar inte bara nya produkter utan förbättrar också befintliga modeller regelbundet. Den senaste versionen av firmware 6.0 är en enorm uppdatering som gör PocketBook Touch HD 3 ännu bekvämare att använda och modernare:

  • Alla appar har fått ett nytt användargränssnitt, och meddelande-, kontroll- och app-panelerna också har fått en ny design. Dessutom har bokens kort också fått ett nytt utseende. Den uppdaterade ljudboksappen bör också nämnas här, vilken gör det bekvämare att lyssna på och sortera ljudfiler.
  • Möt det nya bokformatet i din läsplatta. Programvaruuppdateringen gör att att flera bokformat kan användas för PocketBook Touch HD 3, nämligen EPUB3. Således stöder enheten nu 20 bokformat, vilket är ett nytt rekord.
  • Uppdaterad design av huvudmenyn: utöver tillgängliga och nyligen lästa böcker visar huvudmenyn en lista med rekommenderad litteratur (bästsäljare, nya böcker, veckans bok). Dessutom kan du nu anpassa gränssnittet på hemskärmen genom att lägga till ikoner för de appar du behöver samt aktivera eller inaktivera bokrekommendationer.
  • Firmware 6.0 omprövar och förenklar auktoriseringssystemet; nu kan du logga in på PocketBook Cloud, PocketBook Store och andra PocketBook-tjänster med ett enda konto. Dessutom kan användaren nu logga in på sitt konto via en smarttelefonen i PocketBook-appen genom att skanna en QR-kod.
  • Förbättrad prestanda för PocketBook Touch HD 3: snabbare återupptagning från viloläge, pekskärm med snabbare respons, snabbare och smidigare handskrift.

Den nya versionen av firmware 6.0 introducerar enorma förändringar i PocketBook Touch HD 3, så slösa inte din tid utan uppdatera din läsplatta för att kunna njuta av en ny nivå av e-läsningskomfort.

Om du har en annan modell följer du bara nyhetsuppdateringarna, för inom den närmaste framtiden kommer den nya programvaran att finnas tillgänglig också för PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro och andra modeller som stöds.

Gå tillbaka
Aa HD