PocketBook InkPad X Pro: utmärkt antecknings- och läsupplevelse på en stor 10,3-tumsskärm

2023 borgemánnu 9

PocketBook är stolta över att presentera den efterlängtade e-note och läsenheten – PocketBook InkPad X Pro. Den senaste e-note som drivs av Android™ har en fantastisk 10,3-tums E Ink Mobius™-skärm, stöder handskrift och kommer med en Wacom-penna. Enheten stöder även ljudformat, har Bluetooth® och den justerbara SMARTlight-funktionen.

Möt PocketBook InkPad X Pro e-note och läsplatta med ett skyddande fodral i ett återförsäljarset i vår!

Läs, studera och arbeta mer effektivt med handskriftsfunktionen

PocketBook InkPad X Pro tar upplevelsen av att interagera med digitalt innehåll till nästa nivå! Med Wacom-pennan kan användare göra exakta handskrivna marginalanteckningar medan de läser eller skriver i en separat applikation. Du behöver inte längre lägga extra tid på att göra en anteckning i texten eller spara en idé – ta bara en penna och skriv ner allt bekvämt utan att bryta dig från läsningen. Alla dina anteckningar kommer att sparas i pdf- eller png-format och kan laddas upp till ett moln för att överföras till vilken annan enhet som helst.

Handskriftsfunktionen är ett riktigt fynd för ivrig läsare, studenter och bara alla som arbetar med texter. Med InkPad X Pro kan du förbättra din produktivitet avsevärt, eftersom anteckningar kan tas snabbare och mer effektivt än att skriva på ett tangentbord eller skriva i ett pappersanteckningsblock.

Stor och ögonvänlig skärm för perfekt läsning

PocketBook InkPad X Pro är packad med en 10,3-tumsskärm E Ink Mobius™ med 1404 × 1872 upplösning och 227 PPI. En sådan stor och helt ögonsäker display ger oöverträffad komfort för läsning av vilket innehåll som helst: vanliga skönlitterära och facklitteraturböcker, professionell och affärslitteratur, läroböcker och tidskrifter. Användare kan enkelt justera textstorleken för att passa deras behov: 10,3-tumsskärmen kan visa en avsevärd mängd text, även när teckenstorleken ökas. Och tack vare E Ink-tekniken är e-notes skärm ögonvänlig och bländfri för att njuta av medveten och säker läsning när som helst och var som helst.

Drivs av Android e-note

PocketBook InkPad X Pro körs på Android-plattformen för att ge användare extra frihet att använda appar från tredje part. Från och med nu kan användare installera en mängd olika mobilapplikationer för läsning eller handskrift på enheten, så att de kan anpassa sin användarupplevelse efter sina preferenser.

Njut av ljudböcker och musik

Du kan använda enheten inte bara för att skriva eller läsa utan också för att lyssna på ljudböcker! Njut av alla ljudfiler i MP3- och WAV-format genom att ansluta e-note till trådlösa hörlurar eller högtalare via Bluetooth.

Extra läskomfort med SMARTlight

SMARTlight-funktionen garanterar säker läsning i alla ljusförhållanden. Med det adaptiva frontljuset kan användare justera både ljusstyrkan och färgtemperaturen på skärmen, välja mellan varma eller kalla toner för att göra sin läsupplevelse ännu mer komplett.

Andra anmärkningsvärda PocketBook InkPad X Pro-funktioner:

  • Quad Core-processor och 2 GB RAM för smidig läsning och arbetsflödesprocess;
  • 32 GB inbyggt minne: tillräckligt med utrymme för ett stort bibliotek, alla anteckningar och poster;
  • Stöd för 18 bok- och grafiska format: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG;
  • Enheten drivs av Android 8.1 OS;
  • Bluetooth, Wi-Fi och USB typ C-uttag;
  • Wacom-pennan och skyddsfodralet med sovfunktion ingår i detaljhandelssetet.

PocketBook InkPad X Pro – 10,3-tums e-note och läsplatta för arbete och nöje!

Gå tillbaka
Aa HD