Nya PocketBook InkPad Lite: behagligt stor skärm till överkomligt pris

2021 borgemánnu 2

PocketBook är glada att kunna presentera sin helt nya läsplatta InkPad Lite med en 9,7-tums E Ink Carta™-skärm, vilken erbjuder läsning på en stor skärm till ett ännu mer överkomligt pris! Produkten kommer att finnas tillgänglig hösten 2021.

Den nya enheten med stor skärm med SMARTlight-funktion, uppdaterad design och kontrollknappar på sidopanelen garanterar användaren en fulländad bekväm läsning.

Kombinationen av stor skärm, rimligt pris och massor av möjligheter att arbeta med text – användare kan göra anteckningar och skapa bokmärken, markera och spara viktiga delar av texten, använda ett lexikon – gör InkPad Lite till en oumbärlig pryl för självutveckling och studier.

Större skärm – enastående e-läsupplevelse

PocketBook InkPad Lite är utrustad med en stor 9,7-tums skärm, som är perfekt för allt innehåll: från vanlig skönlitteratur till facklitteratur och läroböcker. En lång diagonal tillåter mer text på skärmen och är bättre för läsare med problem med synen eftersom teckensnittsstorleken kan justeras efter behov. Glöm inte E Ink Carta™-teknologin, som gör att läsplattans skärm är så lik en vanlig tryckt bok som möjligt och därför är helt säker för ögonen.

Fler möjligheter med SMARTlight

Till skillnad från traditionell frontbelysning tillåter SMARTlight-teknologin användare att inte bara justera skärmens ljusstyrka utan också färgtemperaturen. Så användarna kan läsa med maximal komfort i vilket ljus som helst och välja varma eller kalla toner beroende på humör och preferenser. Det automatiska läget ändrar inställningarna efter tid på dagen. Dessutom kan läsare skapa egna mallar med ljusstyrka och därmed snabbt anpassa skärmen till sina behov vid rätt tidpunkt.

Helt ny design, kontrollknappar på sidan och kompakt storlek

PocketBook InkPad Lite har en ny återhållsam och praktisk design, som säkert kommer att tilltala de som älskar det klassiska. Men modellens huvudsakliga nyhet är kontrollknapparna som har flyttat från enhetens nedre del till den högra panelen. För många användare blir läsplattan ännu mer ergonomisk och bekväm tack vare möjligheten att bläddra med sidoknapparna. Tack vare G-sensorn, som registrerar enhetens skärmorientering, passar InkPad Lite lika bra för såväl höger- som vänsterhänta läsare. En annan god nyhet för användarna InkPad Lites storlek. Läsplattans mått är 236,2 × 173 × 7,9 mm, vilket gör den till en av de mest kompakta enheterna i denna kategori av skärmstorlekar.

Stöd för ett stort antal format utan konvertering

En av de många fördelarna med alla läsplattor från PocketBook är att de stöder ett stort antal format. PocketBook InkPad Lite kommer också att glädja användarna med en enastående valfrihet: enheten stöder 19 bokformat och 4 grafiska format. Det betyder att läsplattan kan öppna böcker, dokument och bilder i alla de mest populära formaten, och användarna behöver inte slösa bort tid på att konvertera filer.

Wi-Fi och inbyggda molntjänster

Tack vare PocketBook Cloud och PocketBook Reader-appen kan användarna synkronisera böcker (och hela bibliotek) mellan olika enheter. Dessutom gör tjänsterna Dropbox och Send-to-PocketBook samt den inbyggda Wi-Fi:n det möjligt att överföra böcker till läsplattan på bara några få klick.

Dual core-processor och kraftfullt batteri

PocketBook InkPad Lite är utrustad med en kraftfull dual core-processor, som gör att det går snabbt att ladda ner böcker och applikationer och ger smidig sidvändning. Och tack vare batteriet på 2200 mAh kan läsplattan fungera i upp till en månad på bara en laddning.

PocketBook InkPad Lite med 9,7 tums skärm gör det lättare än någonsin att bli alldeles exalterad av e-läsning.

Gå tillbaka
Aa HD