PocketBook InkPad Eo: kraftfull 10,3-tums e-note med en färg E Ink Kaleido 3-skärm

2024 cuoŋománnu 9

PocketBook är glada över att avslöja sin nyaste e-note- och e-läsenhet PocketBook InkPad Eo som drivs av Android 11, med en stor 10,3-tums färgskärm E Ink Kaleido™ 3, inbyggd kamera och stereohögtalare, SMARTlight och en kraftfull 8-core-processor för att säkerställa det oklanderligt snabba arbetet.

Den senaste PocketBook InkPad Eo har allt för att bli en idealisk gadget för arbete, studier och underhållning!

Handskrifts- och anteckningsexpert

InkPad Eo med en stor 10,3-tums skärm och PocketBook-penna är idealisk för handskrift och anteckningar i en bok, teckning och aktivt lärande, dagliga anteckningar och annat kreativt eller rutinarbete.

Med PocketBook-pennan är det enkelt och bekvämt att ta handskrivna anteckningar. Användare kan skriva ner sina tankar och göra anteckningar utan att lämna en bok eller göra det i en separat applikation. InkPad Eo erbjuder en mängd olika verktyg för att skriva, rita och redigera, inklusive penna, penna, pensel, flera suddgummialternativ och lassoverktyg som gör det möjligt att byta ut bitar av anteckningen. Dessa anteckningar kan enkelt sparas i PDF- eller PNG-format, vilket säkerställer flexibilitet och enkel åtkomst.

Kamera för att skissa eller ta anteckningar på bilder

PocketBook InkPad Eo är utrustad med en kamera, så att användare enkelt kan ta foton och lägga till handskrivna kommentarer eller skissar till dem.

Denna funktion är också ett riktigt fynd för planering av heminredning och landskapsdesign. Med InkPad Eo kan användare fotografera specifika områden i sitt hus eller trädgård och lägga till ritade element och kommentarer till bilden.

Att ta anteckningar på ett dokuments foto, skissa nya designidéer eller bara skapa memes – PocketBook InkPad Eo med en kamera öppnar upp för många möjligheter att lägga till anteckningar direkt på foton.

Enkel anteckningsdelning och filöverföring

PocketBook InkPad Eo förenklar processen att dela anteckningar och filer, vilket gör det extremt bekvämt. Med funktionen Skicka via e-post kan användare snabbt skicka sina anteckningar till en eller flera e-postadresser. Den här funktionen möjliggör också delning av bokanteckningar.

Dessutom, för att överföra filer till andra enheter, stöder InkPad Eo Wi-Fi-delningsfunktionen.

Stor, färgstark och ögonsäker E Ink-skärm

PocketBook InkPad Eo har den senaste E Ink Kaleido™ 3 färgskärmen med imponerande optiska egenskaper: upplösningen på en svartvit bild är 1860 × 2480 och färgbilden är 930 × 1240. Den nya E Ink Kaleido™ 3-tekniken ger 50 % bättre upplösning och PPI för färgbilden. PocketBook InkPad Eo kan återge 4096 färger samtidigt som den förblir helt ögonsäker och bländfri. Skärmen med en 10,3-tums diagonal tillåter användare att hålla en stor mängd information framför ögonen på en sida och lämnar gott om plats för anteckningar och anteckningar.


Andra viktiga PocketBook InkPad Eo-funktioner:

  • SMARTlight - justera inte bara ljusstyrkan, utan även skärmens färgtemperatur genom att välja varm eller kall ton i frontljuset.
  • Android 11 OS: användare kan enkelt ladda ner appar från tredje part för läsning, handskrift eller textredigering.
  • Mycket kraftfull processor: en extremt kraftfull Octa Core (2,3 GHz) processor, som avsevärt ökar effektiviteten hos e-note och förbättrar handskriftshastigheten.
  • Inbyggd stereohögtalare: e-note stöder MP3 och WAV-format och har en inbyggd stereohögtalare som får ljudböcker eller musik att låta bra.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (dubbelband - 2,4/5GHz) och USB typ C-uttag;
  • 64 GB inbyggt minne och microSD-kortplats;
  • Initialt stöd för 17 bok- och grafikformat (antalet kan ökas med appar från tredje part): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: din ultimata anteckningsupplevelse.

Gå tillbaka
Aa HD