PocketBook InkPad Color – alla färger på en 7,8-tums ögonvänlig skärm

2021 guovvamánnu 8

PocketBook är stolta över att kunna presentera PocketBook InkPad Color, världens första läsplatta med den senaste 7,8-tums E Ink Kaleido™ Plus-färgskärmen som kan visa 4096 färger. Nya PocketBook InkPad Color har också ljuduppspelning och Bluetooth.

Den stora skärmen använder ny E Ink-färgteknik, vilket gör enheten idealisk för att läsa alla typer av innehåll: från vanliga svartvita böcker till färgglatt illustrerade serier, barnböcker, affärslitteratur och tidskrifter.

E Ink Kaleido™ Plus-färgskärm – nästa steg inom e-läsningstekniken

PocketBook InkPad Color är den första i sitt slag. Läsplattan har den senaste 7,8-tums E Ink-färgskärmen. E Ink Kaleido™ Plus är en uppgradering från ePaper E Ink Print Color-tekniken och är nästa steg i en bekväm och säker läsning i färg.

Skärmen på den nya modellen kan visa 4096 färger och nyanser. Det ändrade mönstret i färgfiltret ökar ljusstyrkan och färgmättnaden medan sidans bakgrund samtidigt blir vitare. Tekniken ger högsta möjliga komfort för att läsa färgglatt innehåll på ögonvänligt elektroniskt bläck.

Samtidigt behåller den innovativa E Ink Kaleido™ Plus-skärmen alla de unika egenskaperna med E Ink-tekniken: den är helt säker för ögonen, bländar inte i solen och är extremt energieffektiv. Tydligheten i svartvit text hålls perfekt tack vare den höga skärmupplösningen (1404x1872) och 300 DPI.

Frontbelysning för bästa e-läsupplevelse när som helst

Den ögonvänliga frontbelysningen hos PocketBook InkPad Color ger användarna maximal läsfrihet i alla ljus, oavsett tidpunkt.

Frontbelysningen spelar också en annan viktig roll hos alla läsplattor med färgskärm. E Ink Kaleido™ Plus-tekniken använder en kombination av monokrom skärm och färgfilter, vilket ger den elektroniska sidan en sval nyans. Att använda frontbelysningen, även med lägsta ljusstyrka, hjälper till att optimera skärmens optiska prestanda.

Bluetooth, ljud, text-till-tal: stora möjligheter för ljudboksälskare

PocketBook InkPad Color spelar upp filer i sex populära ljudformat, som M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 och MP3.ZIP, vilket är bra nyheter för användare som inte bara vill läsa utan också lyssna på böcker. Text-till-tal-funktionen förtjänar också särskild uppmärksamhet och förvandlar alla typer av textfiler till röstuppspelning på ett av 16 språk. Tack vare Bluetooth-teknik kan läsplattan anslutas till trådlösa hörlurar och bilsystem, vilket gör att du kan lyssna utan avbrott.

Stöd av 23 format, plats för minneskort

Utöver ljudformaten kan enheten öppna filer i 23 av de mest populära formaten: 19 bok- och 4 grafiska format Denna funktion garanterar bekväm läsning av nästan allt innehåll utan konvertering: böcker, tidskrifter, läroböcker, facklitteratur, professionell litteratur, serietidningar etc.

Läsplattan har ett internt lagringsminne på 16 GB och en plats för microSD-kort på upp till 32 GB. Därför kommer enheten att ha tillräckligt med utrymme för ett imponerande bok-/ljudbibliotek. En annan fördel med den här modellen är USB-C-kontakten (USB 2.0-standard) för laddning och anslutning av hörlurar via den medföljande ljudadaptern med 3,5 mm-kontakt.

Lätt och elegant läsplatta

Trots den stora skärmen väger PocketBook InkPad Color endast 225 g, vilket gör den till en av världens lättaste 7,8-tums läsplattor. Enheten kommer därför alltid att få plats i din väska eller ryggsäck för den dagliga pendlingen. Dessutom sticker PocketBook InkPad Color ut med sin snygga, eleganta design och tilltalande Moon Silver-färg, vilket gör enheten till ett riktigt konstverk.

PocketBook InkPad Color: ha tillgång till alla dina favoritböcker på en stor 7,8-tums skärm.

Gå tillbaka
Aa HD