PocketBook InkPad Color 3: senaste färgskärmen och obegränsade möjligheter för läsning och lyssnande

2023 golggotmánnu 17

PocketBook uppdaterar sin produktlinje av e-läsare med E Ink-färgskärmar på 7,8 tum – den nya PocketBook InkPad Color 3 har den senaste E Ink Kaleido™ 3-skärmen, vilket ger ännu bättre färgupplösning.

Oavsett om du dyker in i en spännande roman, utforskar färgglada serier eller arbetar med en lärobok, kommer PocketBook InkPad Color 3 med en 7,8-tums E Ink Kaleido™ 3-skärm i bokstorlek att vara en perfekt match för dina läsaktiviteter.

PocketBook InkPad Color 3 har också en imponerande uppsättning funktioner för att läsa och lyssna: inbyggd högtalare, text-till-tal, Bluetooth, IPX8 vattenskydd, SMARTlight, mörkt läge, stöd för 25 format utan konvertering, etc.

Den nya PocketBook InkPad Color 3 i fantastiska färger Stormy Sea kommer att säljas närmaste veckorna. Gör dig redo att ge dig ut på ett färgstarkt e-läsäventyr!

Banbrytande färgskärm E Ink Kaleido™ 3

PocketBook InkPad Color 3 har den senaste 7,8-tums färgskärmen E Ink Kaleido™ 3, som visar 4096 färger samtidigt som den förblir helt ögonsäker och bländfri. En uppdaterad E Ink Kaleido™ 3-teknik uppgraderar en e-läsares optiska egenskaper, särskilt: med en imponerande 50 % förbättring i färgupplösning på e-sidor och PPI kommer dina böcker, serier och tidningar att sprängas till liv med ännu bättre färgprestanda och detaljer.

Ögonvänlig läsning när som helst med lägena SMARTlight och Dark

Upplev en helt ny nivå av läskomfort med den adaptiva SMARTlight-funktionen, tekniken som hjälper till att justera skärmens ljusstyrka och färgton. Välj en varm ton av skärmens frontljus för ett mysigt kvällsmaraton med en bok, eller en sval ton, perfekt för morgonläsning. Och för sena lässessioner har PocketBook InkPad Color 3 ett mörkt läge som inverterar text och bakgrundsfärger för att säkerställa komfort för dina ögon och ger en ögonsäker läsupplevelse utan behov av extern belysning.

Inbyggd högtalare och text-till-tal

Vi presenterar PocketBook InkPad Color 3 imponerande ljudfunktioner! Med sin inbyggda högtalare kan användare utan ansträngning dyka in i ljudböcker när som helst, utan att några extra enheter behövs. Bluetooth (5.0)-anslutningen gör att du kan para ihop e-läsaren med trådlösa hörlurar och andra enheter.

Text-till-tal-funktionen ger en snabb övergång från läsning till lyssnande, perfekt för tillfällen då läsning inte är bekvämt. Text-to-Speech läser upp alla textfiler med en naturligt klingande röst på ett av 26 tillgängliga språk. Börja helt enkelt lyssna på din bok när och var du vill!

Njut av bekymmerslös läsning med en IPX8 vattenskyddad enhet

Upplev bekymmersfri läsning med PocketBook InkPad Color 3 vattenskydd IPX8. Denna anmärkningsvärda funktion säkerställer att e-läsaren tål nedsänkning i sötvatten upp till 2 meters djup i hela 60 minuter. Så oavsett om du är vid poolen, på stranden eller fast i regnet, förblir din InkPad Color 3 säker. Njut av din läsupplevelse med tillförsikt, eftersom du vet att din e-läsare är utformad för att hantera oväntade situationer.

Fenomenal ergonomi och enastående design

Trots den stora bokliknande storleken förblir e-läsaren så ergonomisk som möjligt. Den ligger perfekt i handen och är extremt användarvänlig tack vare de mekaniska kontrollknapparna, pekskärmen och G-sensorn för autorotation av skärmen. Enheten imponerar också med sin utsökta design och ursprungliga Stormy Sea-färg. Den attraktiva och behändiga PocketBook InkPad Color 3 kommer att bli din inkörsport till en uppslukande och njutbar läsresa!

Stöd för serier och mangaformat, en månad utan laddning och andra InkPad Color 3-superkrafter:

  • 25 bok-, grafik- och serieformat – PocketBook InkPad Color 3 stöder alla de mest populära formaten utan konvertering, inklusive CBR- och CBZ-serier och mangaformat;
  • 6 ljudformat – lyssna på ljudböcker och musik utan begränsningar eftersom e-läsaren stöder formaten M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • 32 GB inbyggt minne – skapa ditt perfekta digitala bibliotek;
  • Upp till en månad utan laddning – tack vare E Ink-tekniken och kraftfullt batteri kan enheten ge en otroligt lång läsningstid utan att laddas om;
  • Dual-band Wi-Fi (2,4/5GHz) - – köp böcker i valfri onlinebutik;
  • PocketBook Cloud & Dropbox - hantera och synkronisera ditt bibliotek mellan e-läsare och andra enheter;
  • Förinstallerade ordböcker – e-läsaren erbjuder 11 förinstallerade ordböcker, medan 42 ytterligare språkkombinationer är tillgängliga för gratis nedladdning.

PocketBook InkPad Color 3 – ditt färgglada e-läsäventyr!

Gå tillbaka
Aa HD