PocketBook InkPad Color 2: förbättrad 7,8” E Ink färgskärm och inbyggd högtalare

2023 cuoŋománnu 26

Det schweiziska varumärket PocketBook tillkännager nästa modell i sin serie av färg E Ink e-läsare – PocketBook InkPad Color 2 med den förbättrade E Ink Kaleido™ Plus-skärmen. Enheten är full med banbrytande funktioner för att leverera en oöverträffad läsupplevelse: inbyggd högtalare, Bluetooth®, text-to-Speech-funktion, adaptivt SMARTlight och IPX8-vattenskydd.

Gör dig redo att möta PocketBook InkPad Color 2 i raffinerad Moon Silver-färg i vår.

Förbättrad färgskärm

PocketBook InkPad Color 2 är utrustad med den förbättrade 7,8-tums E Ink Kaleido™ Plus-färgskärmen, som kan visa 4096 färger, samtidigt som den förblir helt ögonvänlig. Med ett förbättrat färgfilter ger vår nya skärm bättre nyans- och mättnadsprestanda, vilket gör färginnehållet ännu mer attraktivt och levande. En 7,8-tums skärm i bokstorlek som ger dig den ultimata läskomforten.

Läs ett brett utbud av innehåll, inklusive illustrerade barnböcker, manga, affärslitteratur och tidskrifter, allt i färg och klarhet.

Välj en varm eller kall skärmton med en SMARTlight

Med en adaptiv SMARTlight-funktion kan du anpassa frontljusets ljusstyrka och ton efter dina önskemål. Dessutom hjälper det aktiva SMARTlight på en lägsta ljusstyrka till att optimera de optiska egenskaperna hos E Ink Kaleido™ Plus-skärmen, vilket ger maximal läskomfort.

Läs med perfekt komfort för dina ögon i vilken belysning som helst, oavsett om det är ett svagt upplyst rum eller en ljus, solig dag.

Inbyggd högtalare, Bluetooth & Text-till-tal

PocketBook InkPad Color 2 är den ultimata e-läsaren för ljudentusiaster. Enheten har stöd för 6 ljudformat, har en inbyggd högtalare, Bluetooth-anslutning och en text-till-tal-funktion. Tack vare den inbyggda högtalaren kan du helt enkelt trycka på Play och gå vilse i dina favorithistorier utan ytterligare enheter. E-läsaren har även Bluetooth 5.2, vilket säkerställer snabba och sömlösa anslutningar till trådlösa hörlurar eller högtalare. Dessutom gör Text-to-Speech-funktionen det möjligt för e-läsaren att läsa upp vilken textfil som helst med naturligt klingande röster, nästan omvandla den till en ljudbok.

Bekymmersfri läsning med IPX8 vattenskydd

PocketBook InkPad Color 2 är tillförlitligt skyddad mot vattenskador enligt IPX8-standarden. Enheten tål nedsänkning i sötvatten till ett djup av 2 meter i upp till 60 minuter utan några skadliga konsekvenser.

Oavsett var du gillar din favoritbok kan du läsa bekymmersfritt, i vetskapen om att e-läsaren är designad för att tåla oväntad vattenexponering.

Enheten som inspirerar till en kärlek till läsning

PocketBook InkPad Color 2 passar perfekt i handen; den är ergonomisk och lätt att använda. E-läsaren imponerar med den utsökta designen och den attraktiva Moon Silver-färgen. Denna kombination av bekvämlighet, kvalitet och estetik gör InkPad Color 2 till en idealisk läsenhet som du vill ha med dig varje dag.

Stöd för 25 format, fyrkärnig processor och andra InkPad Color 2-funktioner

PocketBook InkPad Color 2 har också:

  • 32 GB inbyggt minne för ditt drömbibliotek;
  • Alla populära format utan konvertering – e-läsaren stöder 21 bok- och 4 grafiska format, inklusive AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG;
  • Stöd för 6 ljudformat – njut av ljudböcker eller musik i M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP-format;
  • Adobe DRM-stöd – låna böcker i onlinebibliotek gratis tack vare Adobe DRM-tekniken;
  • Högpresterande fyrkärnig processor;
  • Dual-band Wi-Fi, PocketBook Cloud & Dropbox – för snabb shopping, bibliotekshantering och synkronisering med andra enheter;
  • Gratis ordböcker – 11 förinstallerade språkkombinationer och 42 kombinationer tillgängliga för gratis nedladdning.

PocketBook InkPad Color 2 – ljusa tider av e-läsning!

Gå tillbaka
Aa HD