PocketBook InkPad 4: bästsäljaren är tillbaka med den senaste skärmen och inbyggd högtalare

2023 njukčamánnu 28

PocketBook är glada att kunna presentera nästa läsplatta i den populära produktlinjen "InkPad". Den nya PocketBook InkPad 4 fick en 7,8-tums skärm av den senaste generationen E Ink Carta™ 1200, en inbyggd högtalare, Bluetooth® och är skyddad från vatten med IPX8-funktioner.

Traditionellt för InkPads har den också adaptivt SMARTlight, ljudbokstöd och Text-to-Speech-funktion.

Tack vare den nya moderna designen är PocketBook InkPad 4 kompakt, perfekt ergonomisk och ser stilig ut. Diskreta fram- och bakpaneler i svart färg ger en fin kontrast mot den silverfärgade kanten. Trots den stora skärmen är enhetens vikt bara 265g, vilket gör den lika bekväm för avkopplande läsning som för läsning på språng.

Den nya PocketBook InkPad 4 kommer att bli tillgänglig inom de närmaste två veckorna.

E Ink Carta™ 1200-skärmen är ännu mer ögonvänlig

PocketBook InkPad 4 fick den senaste 7,8-tums E Ink Carta™ 1200-skärmen med en upplösning på 1404 × 1872 och 300 PPI. Med denna nya teknik får den elektroniska sidan 15% mer kontrast, medan E Ink-svarstiden har förbättrats med imponerande 20%.

Den nya e-läsaren sticker också ut med en skärmstorlek så nära en vanlig tryckt bok som möjligt. Det gör det mycket bekvämt att läsa alla typer av text, från vanliga skönlitterära böcker till professionell litteratur, tidskrifter och till och med serietidningar.

Ändra frontljusnyansen med SMARTlight

Tack vare SMARTlight-funktionen kan användare njuta av säker läsning i vilken belysning som helst. Det adaptiva frontljuset gör det möjligt att justera inte bara skärmens ljusstyrka, utan även färgtemperaturen samt ger möjligheten att välja en varm eller kall ton. Mjukt ljus från SMARTlight låter dig läsa bekvämt även i totalt mörker, samtidigt som läsplattans skärm förblir ögonvänlig.

Inbyggd högtalare, Text-to-Speech och andra ljudfunktioner

PocketBook InkPad 4 stöder 6 ljudformat och är utrustad med en inbyggd högtalare. Det ger en ny nivå av frihet för alla ljudboksbeundrare eftersom de från och med nu kan lyssna på vilken ljudfil som helst direkt på läsplattan utan några andra enheter. Tack vare Bluetooth kan PocketBook InkPad 4 alltid paras ihop med trådlösa hörlurar, högtalare och andra ljudsystem för att njuta av en ljudbok i vilket lämpligt format som helst.

Särskilt anmärkningsvärt är funktionen Text-to-Speech, som gör läsplattan till en riktig sagoberättare. Med bara två klick läser PocketBook InkPad 4 upp alla textfiler med en naturligt klingande röst på ett av de 26 tillgängliga språken. Användare kan med andra ord snabbt förvandla vilken vanlig text som helst till en riktig ljudbok.

IPX8 vattentät och repskyddad

PocketBook InkPad 4 är tillförlitligt skyddad mot de skadliga effekterna av vatten enligt IPX8-klassificeringen. Det betyder att e-läsaren tål nedsänkning i sötvatten till ett djup av 2 meter i upp till 60 minuter.

Dessutom fick enhetens skärm ett förbättrat skydd mot repor, vilket kommer att vara fantastiska nyheter för användare som gillar att läsa på språng. Vattentålighet och extra skärmskydd ger läsarna ännu mer förtroende för enhetens säkerhet så att de kan njuta av sin favoritbok var som helst.

Andra funktioner i PocketBook InkPad 4:

  • Stöd för 21 bok- och 4 grafiska format utan konvertering;
  • Stöd för 6 ljudformat;
  • Wi-Fi och molntjänst för synkronisering med andra enheter och bekväm bibliotekshantering;
  • 32 GB intern lagring - tillräckligt med utrymme för att samla ett enormt bibliotek som alltid finns till hands;
  • 2000 mAh batteri - upp till en månads aktiv läsning utan omladdning;
  • Dubbelkärnig processor - för smidig sidvändning och snabba funktioner för läsplattan;
  • Automatisk skärmrotation – läsplattan ändrar automatiskt skärmens orientering för ytterligare läskomfort;
  • Ett stort antal ordböcker - 11 förinstallerade språkkombinationer och 42 kombinationer tillgängliga för gratis nedladdning;
  • Lätthet och kompakthet – trots den stora skärmen väger läsplattan bara 265 g, medan dess dimensioner är 134 × 189,5 × 7,95 mm.
PocketBook InkPad 4 – världens största bästsäljare med nya förmågor
Gå tillbaka
Aa HD