Möt den nya 7-tums PocketBook Era – perfektion i varje detalj

2022 geassemánnu 8

PocketBook är stolta över att tillkännage den efterlängtade 7-tums PocketBook Era med den nya generationen E Ink Carta™ 1200-skärmen för en perfekt komfort när du läser och lyssnar. Den nya PocketBook Era kommer med ett antal avancerade funktioner såsom ett inbyggt högtalar- och ljudboksstöd, text till tal-funktion och Bluetooth, förbättrat skärmskydd mot repor och IPX8-vattenbeständighet.

Modellen utförs i en helt omdefinierad design och imponerar med sin kompakthet. Det nya tillvägagångssättet för enhetens design och ergonomi använder ett sidogrepp och kontrollknappar på sidopanelen. Båda gör läsarenheten mer bekväm genom att hålla med antingen höger eller vänster hand.

Den nya PocketBook Era kommer att släppas i två versioner med olika färger och interna minnesstorlekar: Sunset Copper med 64 GB minne och Stardust Silver med 16 GB minne.

Ny generationens E Ink Carta™ 1200 skärm

PocketBook Era har den senaste 7-tums E Ink Carta™ 1200-skärmen med en upplösning på 1264 × 1680 och 300 DPI vilket garanterar hög kontrast och skärpa på de elektroniska sidorna. Den uppdaterade tekniken ökar bildens kontrast med 15% och förbättrar pekskärmens svarstid med 20%. Den 7-tums diagonala skärmen är den optimala storleken för att läsa hemma eller ute på språng. Enheten är fortfarande kompakt men visar samtidigt mer text på en sida än en klassisk 6-tums e-läsare. Tack vare SMARTlight-funktionen som låter dig justera ljusstyrka och färgtemperatur kan du njuta av ögonvänlig läsning under alla ljusförhållanden.

Ny imponerande design och ergonomi

PocketBook Era sticker ut med sin ultramoderna design och ergonomiska form vilket skapar en unik estetik som är ny för att läsenheter. Tack vare den tunna ramen och snygga knapparna så ser enheten stilig och elegant ut. Med kontrollknapparna flyttade till sidopanelen och med en kompakt storlek är enheten enkel att hålla. G-sensorn känner av och ändrar automatiskt skärmens orientering vilket gör PocketBook Era lika bekväm för höger- och vänsterhänta användare. Modellens mått på 134,3 × 155 × 7,8 mm gör enheten till en av de mest kompakta 7-tums e-läsarna som finns tillgängliga.

Avancerad lyssning med inbyggd högtalare, Bluetooth, Text till tal

PocketBook Era stöder 6 ljudboksformat och tack vare den inbyggda högtalaren kan användare börja lyssna helt enkelt genom att trycka på "Play" på enhetens skärm. Samtidigt kan du lyssna på böcker och musik via trådlösa hörlurar, billjudsystem och andra enheter via Bluetooth. En annan användbar funktion för dem som föredrar att lyssna på böcker är Text till Tal som förvandlar vilken text som helst till ett naturligt klingande röstljudspår. Bara två enkla klick och enheten läser alla textfiler högt på ett av de 26 tillgängliga språken.

Skydd mot vatten och repor

Skärmen har förbättrat skydd mot repor, vilket ger enheten en större säkerhet även vid den mest aktiva användningen. Dessutom är en vattentät PocketBook Era en idealisk enhet för läsning i badrummet eller utomhus. Enheten är skyddad från vatten enligt den internationella standarden IPX8, vilket innebär att enheten kan nedsänkas i färskvattnet till ett djup av 2 meter i upp till 60 minuter utan några skadliga effekter.

PocketBook Era innehåller även:

  • Stöd för 29 format - 19 bok, 6 ljud, 4 grafiska format.
  • Wi-Fi och egen Cloudservic – gör det enkelt att synkronisera med andra enheter och hantera biblioteket.
  • 1700 mAh batteri - upp till en månads aktiv läsning utan laddning.
  • Dual-core processor - ger snabb appdrift och smidigt bläddrande mellan sidorna.
  • Förinstallerade ordböcker - 22 språkkombinationer.

Dessa samt andra funktioner kommer att vara tillgängliga för användare i två versioner: PocketBook Era i Sunset Copper färg med 64 GB och PocketBook Era i Stardust Silver färg med 16 GB.

PocketBook Era - gå in i den nya eran av e-läsning.

Gå tillbaka
Aa HD