Efterlängtade Dark Mode (mörkt läge) är här med 6.8-programuppdateringen

2023 geassemánnu 29

Dark Mode (mörkt läge) är tillgängligt på PocketBook Era e-läsare med firmwareversionen 6.8 och på alla nya modeller som produceras från och med idag, inklusive senaste InkPad 4 och InkPad Color 2. Inom den närmaste framtiden kommer all ny firmware att finnas tillgänglig för andra PocketBook-modeller.

Andra nya funktioner och förbättringar är bland annat: nya användarkonfigurationer av kontrollpanelen, nya filteralternativ i Notes-appen, textförslagsfunktion och mycket mer.

Njut av ögonvänlig läsning med Dark Mode (mörkt läge)

Att använda Dark Mode (mörkt läge) på din PocketBook kan bidra till högre komfort när det kommer till att läsa i miljöer med svagt ljus samt under natten. Den här funktionen ändrar skärminställningarna och visar vit text mot mörk bakgrund, som inte kontrasterar mot den mörka omgivningen och inte stör ögonen. Du kan också byta inversion av bokillustrationer medan du läser i Dark Mode (mörkt läge).

Många ivrig läsare har upptäckt att användningen av Dark Mode (mörkt läge) på sina enheter hjälper till att lindra trötta ögonen när de tittar på en ljus skärm. Dessutom visar sig Dark Mode (mörkt läge) var mycket fördelaktigt för nattläsning, eftersom det minskar mängden blått ljus som sänds ut av skärmen, vilket kan vara en bidragande orsak till ansträngda ögon och trötthet.

Andra förbättringar som är tillgängliga med firmware 6.8:

  • Anpassa kontrollpanelen enligt dina preferenser: från och med nu kan du lägga till de kontroller du använder oftast till kontrollpanelen. Få snabb åtkomst till kontroller som Wi-Fi, Bluetooth, Aktivitetshanteraren, Flygläge, Synkronisering, G-Sensor, Lås, Stäng av, Skärmdump, Biblioteksökning och genvägar för alla applikationer. Dessutom kan du också konfigurera antalet kontroller i din kontrollpanel.
  • Bekväm filtrering av anteckningar: hantera dina anteckningar i boken genom att separat välja markörer, kommentarer, skärmdumpar, skrivanteckningar, översättningsanteckningar och alla andra anteckningar. Du kan också ändra teckenstorleken i listan över anteckningar i Notes-appen och Läsprogrammet.
  • Förbättra din läs- och översättningsupplevelse med morfologiska ordböcker: med ny firmware kan du ladda ner och installera morfologiska ordböcker som hjälper till att få olika former av ord till sin grundläggande form. Det kommer att avsevärt förenkla deras sökning i ordböcker.
  • Ny textförslagsfunktion för snabbare och bekvämare skrivning på skärmens tangentbord.
  • Snabbare zoom in PDF- och DjVu-formaterade böcker för bättre läskomfort.
  • Det nya användargränssnittet för firmwareuppdateringsproceduren visar alla ändringar i en tydlig och exakt lista. Från och med nu kan du även automatiskt ladda ner firmware i bakgrunden.

Den nya firmwareversionen 6.8 är tillgänglig för PocketBook Era e-läsare och är installerad på alla nya modeller som kommer att släppas från och med nu. Snart kommer den att finnas tillgänglig för andra nyare PocketBook-modeller.

Installera den nya programvaran nu och utforska alla förbättringar den kommer att ge din PocketBook. Tveka inte att göra din läsupplevelse ännu bättre!

Gå tillbaka
Aa HD