PocketBook Color Note: sömlös anteckningsskrivning i färg på en stor E Ink Kaleido 3-skärm

2024 čakčamánnu 5

PocketBook introducerar Color Note – sin senaste e-note med en fantastisk 10,3-tums E Ink Kaleido™ 3 färgskärm, penna och en mängd olika verktyg för perfekt anteckning. Den här enheten drivs av Android™ 12 och har SMARTlight-funktionen med den senaste E Ink ComfortGaze™-tekniken samt är designad för att höja din produktivitet och kreativitet. Medan den inbyggda högtalaren, Bluetooth och förinstallerade Text-to-Speech förvandlar Color Note till ett riktigt fynd för ljudbokslyssnare.

Digitalt anteckningar i färg – så enkelt som möjligt!

Den stora och ögonsäkra 10,3-tums E Ink Kaleido 3 färgskärmen, baserad på Mobius™-teknik, är den perfekta duken för både storslagna idéer och dagliga anteckningar. Den imponerande storleken på skärmen gör det möjligt för användare att skriva eller rita med maximal komfort, och E Ink Kaleido 3-färgtekniken ger förbättrade möjligheter att uttrycka sig, samtidigt som skärmen förblir helt ögonsäker och bländfri.

PocketBook Color Note är en idealisk partner för både arbete och studier. Den exakta pennan låter användare göra anteckningar utan ansträngning, oavsett om de är på ett möte, en föreläsning eller brainstormar idéer. Med en mängd verktyg till sitt förfogande, inklusive anpassningsbara pennor, penslar, markörer, pennor, kalligrafi, suddgummi och lassoverktyg, kan användare enkelt hantera och förbättra sina anteckningar. Dessutom är det möjligt att infoga textrutor, forma objekt (som linjer, rektanglar, ellipser, trianglar och stjärnor) och bilder.

Enkel anteckningsdelning

PocketBook Color Note har Skicka-via-e-post-funktionen som förenklar användarnas digitala liv. Det tillåter användare att snabbt skicka sina anteckningar till en eller flera e-postadresser med bara några få tryck. Oavsett om du samarbetar i ett projekt, delar insikter från ett möte eller distribuerar studieanteckningar, säkerställer den här funktionen att din information når rätt personer direkt.

SMARTlight och ComfortGaze – oöverträffad komfort och säkerhet

PocketBook Color Note är en av de mest ögonvänliga enheterna eftersom e-note, förutom SMARTlight anpassade frontljus, som gör det möjligt för användare att välja mellan varma och kalla skärmtoner, också har den senaste E Ink ComfortGaze-tekniken. E Ink ComfortGaze frontljus garanterar oöverträffad ögonsäkerhet genom att minska exponeringen för skadligt blått ljus med 60 procent, vilket gör läsning med frontljuset tre gånger mindre stressande för ögonen jämfört med LCD-skärmar.

Inbyggd högtalare, Bluetooth och Text-to-Speech

Med en inbyggd högtalare och Bluetooth-stöd är enheten idealisk för att lyssna på ljudböcker och musik när som helst, var som helst. Oavsett om användarna väljer att lyssna direkt på enheten eller med trådlösa hörlurar kan de byta mellan olika aktiviteter och njuta av ljudinnehållet på ett enkelt sätt.

Text-to-Speech är en annan mycket bekväm funktion som hjälper användare att fortsätta njuta av sin bok även när läsningen är obekväm. Användare kan göra sitt jobb medan enheten läser sin bok högt, vilket får det att låta så naturligt som möjligt.

Android 12 OS och Google Play-appen för förbättrad funktionalitet

PocketBook Color Note, som drivs av Android 12 OS, erbjuder flexibiliteten att installera och använda appar från tredje part, vilket förbättrar antecknings- och läsupplevelsen. Tack vare åtkomst till Google Play Butik via appen kan användare anpassa enheten för att passa deras specifika behov och njuta av det stora utbudet av appar som finns tillgängliga på Android-plattformen.

Andra utmärkande funktioner och egenskaper hos PocketBook Color Note:

  • E Ink Kaleido™ 3 färgskärm – återger 4096 färger och erbjuder 1404 × 1872 upplösning (svart-vit bild).
  • OS Android 12 och Google Play Store-appen erbjuder friheten att installera appar från tredje part.
  • Quad Core-processor för snabb och effektiv drift.
  • 4 GB RAM, 32 GB inbyggt minne och microSD-kortplats.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (dubbelband – 2,4/5GHz) och USB typ C-uttag.
  • Stöd för sex ljudboksformat.
  • Stöd för 24 bok- och grafiska format.
  • PocketBook-pennan ingår i försäljningspaketet.

PocketBook Color Notera: skriv, läs, dröm i färg!

Gå tillbaka
Aa HD