PocketBook Color – det schweiziska varumärket kommer att släppa en ny läsplatta med färgskärm

2020 cuoŋománnu 16

PocketBook är stolta att kunna meddela att de närmar sig det sista utvecklingsstadiet av en innovativ läsplatta med 6-tums E Ink Kaleido™ -färgskärm. Nya PocketBook Color kommer att bli en av de första läsplattorna med en färgskärm baserad på den senaste E Ink Print Color ePaper-teknologin.

Nya 6-tums stora PocketBook Color tar e-läsning till en helt ny nivå, vilket gör den ännu mer underhållande, inspirerande och informativ. Enheten har fått en färgskärm från den nyaste generationen av E Ink Kaleido™, som kan visa 4 096 färger. PocketBook Color-skärmen bibehåller ögonsäkerheten och alla de unika egenskaper som kännetecknar E Ink-skärmar. Den konventionella svartvita texten förblir skarp tack vare upplösningen på 300 dpi.

Förbättrad e-läsning på ögonvänlig skärm

E-böcker har aldrig varit så attraktiva för de yngsta läsarna. Istället för de vanliga svartvita-sidorna, som inte på något sätt alls kan hålla barnens uppmärksamhet, erbjuder PocketBook Color-läsplattan möjligheten att njuta av allt illustrerat e-innehåll som väcker känslor och blir lättare att uppfatta. Barn, tonåringar och vuxna kommer säkert att uppskatta en ny nivå av engagemang i fascinerande bokhistorier.

Pedagogiskt och professionellt e-innehåll på läsplattan blir mer informativt

Läroböcker, handledningar, konstböcker, medicinska handböcker och affärslitteratur blir nu roligare att titta på samtidigt som de fullt ut uttrycker innehållets betydelse. Alla bilder, grafer, tabeller, diagram, kartor och andra illustrationer kommer nu att ha färg – så som författarna ursprungligen skapade dem. Som vanligt för E Ink-enheter tillåter läsplattan dessutom läsning i flera veckor utan att behöva laddas. Allt detta gör enheten idealisk för studenter, lärare och personer som är intresserade av affärslitteratur och böcker om självutveckling.

Superhjältar och modehistorier i färg

Läsare som prenumererar på elektroniska tidskrifter eller är förtjusta i serietidningar kommer att uppskatta de ögonvänliga färgerna. Hjältarna och skurkarna från serietidningarna kommer äntligen att återfå sina naturliga färger på E Ink-skärmen. Samtidigt fylls tidningarna med färger som berättar historierna eller beskriver de senaste trenderna med alla deras spännande detaljer.

Specifikationerna för läsplattan i färg kommer att avslöjas senare. Den nya enheten kommer att släppas i juni 2020.

PocketBook Color – din nästa sida är i färg!

Gå tillbaka
Aa HD