PocketBook Basic Lux 4: prisvärd och ultralätt e-läsare

2023 borgemánnu 7

PocketBook är glada över att tillkännage lanseringen av den prisvärda PocketBook Basic Lux 4 e-läsaren med pekskärm och frontljus! Med en ögonvänlig 6-tums E Ink Carta™-skärm, Wi-Fi och molntjänst som stöder 25 format och säkerställer veckors batteritid är det den perfekta enheten för vardaglig läsglädje.

Den superlätta och kompakta PocketBook Basic Lux 4 kommer ut på hyllorna inom de närmaste veckorna.

Njut av säker e-läsning utan ansträngda ögon

PocketBook Basic Lux 4 har en 6-tums pekskärm HD-skärm med E Ink Carta™-teknik, vilket ger exceptionell komfort och säkerhet för ögonen. Skärmens optiska egenskaper är nästan identiska med en vanlig papperssida, vilket gör den lätt att läsa i timmar utan att orsaka ansträngning i ögonen eller förlust av fokus. Dessutom bländar inte E Ink-skärmen vilket gör den bekväm att läsa utomhus även i starkt solljus.

Ögonvänlig frontljus

PocketBook Basic Lux 4 med inbyggt frontljus möjliggör bekväm läsning i alla ljusförhållanden, inklusive totalt mörker. Frontlight-tekniken är designad för att vara mycket ögonvänlig, med lysdioder riktade längs skärmytan för att lysa upp e-sidan istället för att lysa direkt på ditt ansikte. Det garanterar en trevlig och skonsam läsupplevelse.

Behändig, kompakt och långvarig e-läsare

PocketBook Basic Lux 4 är en bekväm och kompakt enhet som bara väger 155 g och passar lätt i vilken väska som helst eller till och med i en ficka. E-läsaren är behändig och extremt lätt att använda tack vare de mekaniska kontrollknapparna och pekskärmen. Basic Lux 4 har också otrolig energieffektivitet: en full laddning av enheten ger upp till en månads aktiv läsning!

Ditt stora bibliotek finns alltid till hands

E-läsaren stöder 25 bok- och grafiska format utan konvertering, inklusive de mest populära: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG och PNG. Tack vare Adobe DRM-stöd kan du till och med låna böcker från onlinebibliotekstjänster. Och glöm inte att med Basic Lux 4 kommer hela ditt bibliotek att finnas till hands eftersom e-läsaren förutom det inbyggda minnet på 8 GB har en plats för minneskort.

Molntjänster och gratis ordböcker

PocketBook Basic Lux 4 har Wi-Fi, så att du kan köpa böcker i vilken onlinebutik som helst och hantera hela biblioteket bekvämt och synkronisera filer med andra enheter med PocketBook Cloud.Dessutom tillåter Dropbox-tjänsten även snabb och enkel leverans av e-böcker till enheten. E-läsaren kommer med 11 förinstallerade ordböcker och ytterligare 42 språkkombinationer tillgängliga för gratis nedladdning. Det gör Basic Lux 4 till en utmärkt enhet för att lära sig och förbättra främmande språk.

PocketBook Basic Lux 4: din prisvärda och smarta e-läsare

Gå tillbaka
Aa HD