Ljudböcker i din PocketBook: de bästa e-readers med ljudstöd

2022 njukčamánnu 29

Föredrar du att läsa eller lyssna på en bok? Genom att välja en modern PocketBook e-reader kan du njuta av både text- och ljudversionerna av olika böcker på en och samma enhet.

Lagra alla dina filer på ett och samma ställe och använd allt innehåll i ett bekvämt format. Med PocketBook är det enkelt! Genom att lyssna via en e-reader kommer du att frigöra mycket utrymme i din smartphone och spara på dess batterikraft, vilket också är ett stort plus!

Oavsett om du läser böcker eller lyssnar på dem så kommer PocketBook e-reader att bli en oumbärlig enhet för dig. Många nuvarande modeller stöder 19 bok, 4 grafik och 6 ljudformat. Tack vare funktionen ”text-till-tal” kan e-reader läsa alla textdokument och förvandla dem till en ljudbok

Vilket ljudinnehåll kan du lyssna till på en PocketBook e-reader?

Ljudböcker

Det är en idealisk lösning för den som kör eller reser mycket, eller som helt enkelt inte vill anstränga ögonen för ofta. Många litteraturfans gillar också det professionella röstskådespeleriet av böcker, särskilt när de läses av författaren själv.

Musik

Det är bekvämt att kunna ha alla dina favoritspår på samma enhet som du läser, utan att behöva använda din smartphone eller spelare igen. Bakgrundsmusik hjälper till att fokusera på boken, vilket ger en extra effekt till sinneslägen i berättelsen.

Poddar och andra ljudfiler

PocketBook e-reader med ljudstöd kan spela upp filer i följande format: MP3, MP3. ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG. ZIP.

Text-till-tal

Text-till-tal-funktionen förvandlar alla textdokument till ljud. Bara några klick och du kan lyssna till en text som läses av en manlig eller kvinnlig röst, antingen på engelska eller något av de ytterligare 15 språken. Öppna bara e-reader menyn, aktivera text-till-tal och fortsätt lyssna på boken från samma sida. Titta på en instruktionsvideo här .

Hur spelar jag upp ljudfiler på PocketBook?

E-reader med ljudstöd är enkel att ansluta till trådlösa hörlurar och andra enheter via Bluetooth. Du kan snabbt och enkelt lyssna på ljudböcker eller musik genom att ansluta PocketBook till följande enheter:

  • Trådlösa hörlurar
  • Ljudsystemet i bilen
  • Bluetooth-högtalare
  • Andra ljuduppspelningsenheter

Det betyder att du kan njuta av ditt ljudbibliotek när som helst och var som helst: när du kör bil, på ett plan, under resa, på semester och mycket mer.

PocketBook e-reader med ljud: hur man väljer den bästa modellen

För närvarande kan sex PocketBook-modeller stoltsera med ljudstöd. Var och en av dem är unik på sitt eget sätt, så du kan vara säker på att hitta exakt din enhet!

PocketBook Touch HD 3 är en kompakt och snygg e-reader med en 6-tums E Ink Carta™-skärm, SMARTlight, Bluetooth och stöd för 29 format, inklusive 6 ljudformat.

PocketBook Color är en e-reader med en unik 6-tums E Ink Kaleido™ färgskärm. Enheten spelar inte bara ljud, utan visar också illustrationer och bokomslag i färg.

PocketBook InkPad 3 är en enhet med en stor 7,8-tums skärm, en processor med dubbla kärnor och en SMARTlight-funktion som justerar skärmens färgtemperatur. Modellen stöder 19 bok-, 4-grafik- och 6 ljudformat.

PocketBook InkPad 3 Pro är en vattentålig modell med en 7,8-tums E Ink Carta™-skärm och SMARTlight-tekniken. Enheten är till riktig hjälp för läsare med en aktiv livsstil. Den är också utrustad med Bluetooth samt spelar ljudfiler.

PocketBook InkPad Color är en storsäljare med en stor 7,8-tums E Ink Kaleido™ Plus-färgskärm. Enheten är idealisk för allt innehåll, från ljudböcker och musik till barnböcker i färg, serier, läroböcker och professionell litteratur.

PocketBook InkPad X är en modell med en enorm 10,3-tums E Ink Carta™-skärm, SMARTlight, Bluetooth, Text-till-tal och stöd för 19 bok-, 6-ljud- och 4 grafiska format.

PocketBook är en enhet som ger oöverträffad valfrihet till alla läsare. Lyssna och läs böcker utan begränsningar!

Gå tillbaka
Aa HD