E Ink Kaleido™-skärm – den nya färgeran inom e-läsning

2020 borgemánnu 3

Tekniker inom e-läsning fortsätter att vara innovativa. 2020 lanserades den nya E Ink Kaleido™-skärmen, vilket betyder att entusiastiska läsare världen runt får tillgång till en ännu mer inspirerande och omfattande upplevelse. Vi är säkra på att du har en del frågor om den nya skärmen och dess fördelar, och här svarar vi på några av dem!

Vad är syftet med Print Color ePaper-tekniken?

Tekniken har utvecklats av E Ink Corporation för att möjliggöra läsning av illustrerat e-innehåll i färg på en ögonsäker skärm, som läroböcker, vetenskapliga manualer, uppslagsverk, serietidningar, barnböcker samt fack- och affärslitteratur.

Med E Ink Kaleido™ blir färger, ritningar, grafer och diagram mer informativa på E Ink-skärmen. Användare kan nu läsa läro- och affärsböcker utan att riskera att någon viktig information går förlorad. Färgskärmen gör läsningen på E Ink-skärmen ännu mer komplett och fängslande.

Vad innebär E Ink Kaleido™-skärm och Print Color ePaper-teknik?

E Ink Kaleido™-färgskärmen kombinerar den klassiska svartvita E Ink-panelen med Color Filter Array (CFA)-tekniken. Detta innebär att ett speciellt RGB-filter appliceras på den monokroma E Ink-panelen, vilket gör att E Ink Kaleido™ kan visa upp till 4096 färger och nyanser.

E Ink Kaleido™-skärmen erbjuder optimal prestanda när frontbelysningen är på.

Har E Ink Kaleido™ alla E Ink-teknikens fördelar?

E Ink Kaleido™-skärmen är säker för ögonen och behåller alla de unika egenskaper som E Ink-skärmarna har. Den är bländfri, vilket möjliggör en bekväm läsupplevelse utomhus. Skärmen är också energieffektiv – alla E Ink e-läsare drar endast ström när de bläddrar sidor samt till vissa ytterligare funktioner, som frontbelysningen. Detta gör det möjligt att läsa i upp till en månad på en enda laddning.

Läs mer om PocketBook Color-läsplattan utrustad med E Ink Kaleido™-skärm!

Gå tillbaka
Aa HD