PocketBook InkPad X – ett mästerverk inom e-läsning med en 10 tums skärm

2019 golggotmánnu 8

PocketBook är stolt över att kunna presentera sin efterlängtade läsplatta med en stor 10,3-tums skärm – PocketBook InkPad X. Oavsett vad du läser: en bok, tidning, tidskrift, serier eller professionell litteratur, ger den enorma skärmen en otrolig användarupplevelse. Den nya läsplattan väger bara 300 g och har dessutom SMARTlight-funktion och ljudutgång.

Utvidgar läsupplevelsen

PocketBook InkPad X har en 10,3-tums HD-skärm med en upplösning på 1404 × 1872, vilket gör den till den perfekta enheten för att läsa alla typer av innehåll: böcker, digitala versioner av tidningar och tidskrifter, serietidningar, vetenskapliga publikationer och till och med noter. Med InkPad X kan användaren se ännu mer text på en sida utan att behöva minska teckenstorleken. Dessutom gör E Ink Carta™ Mobius-teknologin skärmens optiska egenskaper nästan identiska med en vanlig papperssida.

SMARTlight för läsning när som helst

PocketBook InkPad X är designad för aktiv användning när som helst på dygnet. SMARTlight-tekniken ger maximal läskomfort under alla ljusförhållanden och justerar automatiskt skärmens ljusstyrka och färgtemperatur. Du kan till och med ändra ljusstyrkan och färgtonen utan att byta sida: dra bara fingret längs skärmens sida. Användare kan också spara sina skärminställningar för senare aktivering.

32 GB minne för ett enormt bibliotek

PocketBook InkPad X innehåller ett massivt internminne på 32 GB. Tänk bara hur många textfiler och bilder som får plats i ditt elektroniska bibliotek! Till exempel kan PocketBook InkPad X lagra upp till 15 000 böcker utan illustrationer i EPUB-format. Även vid nedladdning av PDF-filer av tidskrifter och tidningar, såväl som serier i CBR- och CBZ-format, har läsplattan plats för cirka 10 000 filer (faktisk innehållsmängd beror på storlek och kvalitet på varje nedladdad fil). Det finns definitivt tillräckligt med utrymme för att spara din favoritsamling av ljudböcker på din läsplatta.

Ljudböcker och musik på din PocketBook

Att lyssna på ljudböcker har några obestridliga fördelar jämfört med traditionell läsning. Bland dem är möjligheten att utföra flera uppgifter samtidigt som du lyssnar på en bok (som att köra bil!). PocketBook InkPad X är utrustad med Bluetooth och spelar ljudböcker och andra ljudfiler i MP3-, M4B- och OGG-format. Det betyder att du kan lyssna på musik utan att behöva slita dig från din favoritroman. Text-till-tal är en annan användbar funktion som bokälskare kommer att uppskatta. Genom att ansluta hörlurar till läsplattan kan du lyssna på olika textdokument på upp till 16 språk.

Kraft och uthållighet

Tack vare en modern dubbelkärnig (dual core) processor kan PocketBook InkPad X enkelt och snabbt hantera alla typer av uppgifter. Enheten är utrustad med ett batteri på 2000 mAh, vilket ger upp till en månads batteritid utan laddning. PocketBook InkPad X har också en skyddssensor som säkerställer att läsplattan automatiskt växlar till viloläge när du stänger skyddet.

Produkten använder USB-C (USB standard 2.0) för både laddning och anslutning av hörlurar via den medföljande 3,5 mm ljudadaptern.

Vilket format som helst, vilket språk som helst, var som helst

PocketBook InkPad X fortsätter att marknadsföra PocketBook-filosofin om full frihet, och detta återspeglas i varje detalj. Läsplattan stöder 19 bok-, fyra bild- (JPEG, BMP, PNG och TIFF) och 3 ljudformat (MP3, M4B och OGG). Ju fler format, desto större flexibilitet för läsaren.

Den nya modellen passar perfekt för personer som lär sig språk eller reser mycket. De förinstallerade Abbyy Lingvo®-lexikonen hjälper dig att läsa utländsk litteratur genom att översätta okända ord.

PocketBook InkPad X är en del av det globala PocketBook-ekosystemet. Med hjälp av PocketBook Cloud-tjänsten kan du ladda upp böcker till läsplattan, överföra enskilda filer eller hela biblioteket till en smarttelefon eller någon annan enhet, synkronisera läspositioner, bokmärken och anteckningar.

PocketBook InkPad X för utvidgning av läsupplevelsen.

Gå tillbaka
Aa HD