Topp 5 läsplattorna år 2021: två PocketBook-modeller finns med på den prestigefyllda rankinglistan samtidigt

2021 juovlamánnu 10

Pocketbook InkPad Color och PocketBook Inkpad Lite – dessa två modeller rankas bland topp 5 läsplattorna år 2021 av Goodereader, en av de mest ansedda engelskspråkiga tidskrifterna om e-läsning.

PocketBook-enheter har alltid utmärkt sig för sin innovation och unika uppsättning funktioner som ger användarna en fulländad läsupplevelse. Detta har också personerna bakom Goodereader märkt, och de rekommenderar den första läsplattan i färg med en stor E Ink Kaleido™ Plus-skärm, liksom den mest prisvärda läsplattan med en diagonal på 9,7 tum.

Femte platsen bland topp 5 läsplattorna år 2021 gick till PocketBook Inkpad Color. Recensenten hyllar den innovativa E Ink Kaleido™ Plus-färgskärmen, som är idealisk för läsning av serier, manga, serieromaner och PDF-filer.

En annan nyhet från PocketBook knep tredje platsen på rankinglistan. Det handlar om läsplattan Inkpad Lite, som släpptes i höst. Det första du lägger märke till hos denna modell är dess stora skärm och uppdaterade design med sidokontrollknappar. Priset imponerar också – PocketBook Inkpad Lite är den mest prisvärda läsplattan med en 9,7-tums skärm.

PocketBook gläder regelbundet läsare runt om i världen med nya modeller som skiljer sig åt inte bara i namn, utan också i unik teknik, funktioner, skärmstorlekar etc. År 2021 var inget undantag, och det faktum att två Pocketbook-modeller kom med på Goodereaders prestigefyllda rankinglista samtidigt är ett utmärkt exempel på varumärkets popularitet och relevans.

Du kan se hela recensionen av de 5 bästa läsplattorna år 2021 enligt Goodereader här.


Gå tillbaka
Aa HD