Reklam-hits från PocketBook: en ny säsong av häpnadsväckande äventyr väntar!

2021 skábmamánnu 1

I höst hittar du den efterlängtade premiären av reklamfilmer från PocketBook på Youtube – fyra nya avsnitt av reklamserien ”Inside your PocketBook”, som suddar ut gränserna mellan världar. Ännu fler äventyr, fantasyhistorier och fantastiska händelseutvecklingar. Men var försiktig, du vet aldrig vart en ny sida i boken tar dig!

Alla goda ting ska ha en fortsättning. Därför, ett år efter premiären av de fyra första avsnitten, är PocketBook glada över att kunna presentera den andra säsongen av reklamserien om de fantastiska världar som gömmer sig bakom varje bokomslag.

Dessa helt nya videor är en del av en stor PocketBook-kampanj som syftar till att främja e-läsning på YouTube och i sociala medier. Kampanjen bygger på idén ”Inside your PocketBook”, som lyfter fram tusentals fantastiska världar och hjältar som väntar på oss i läsplattan från PocketBook.

Under den första säsongen flydde vi från skurkarna tillsammans med en hemlig agent och hans oväntade partner, hade kul på en enastående bal, vi lärde oss att flyga på en kvast och tog oss in i en sagomonsters grotta.

Men den andra säsongen kommer att imponera än mer på dig med ännu fler överraskande och otroliga äventyr. Så luta dig tillbaka och gör dig redo att njuta av alla fyra nya avsnitt:

Student's Horror

De mörka korridorerna och de vindlande trapporna i den dystra viktorianska herrgården rymmer många hemligheter. Så när vi ser en rädd flicka fly från en okänd fara, bör vi skynda oss att följa efter henne. Men vem har sagt att vi kan vara helt säkra bakom en låst dörr?

Epic Bath Fantasy

Om till och med en modig tomte och en dvärg tyst smyger genom skogen, gömmer sig något kusligt någonstans i närheten! Ge dig ut på ett farligt uppdrag med hjälten och hennes team av fantasikaraktärer, och må kraften hos yxan, bågen och badborsten vara med dig!

Sunbed Western

Vilda västern är verkligen inte en plats för räddhågade eftersom vi alla vet hur de tenderar att lösa konflikter. Så när kortspelet går åt fel håll måste hjälten reagera blixtsnabbt. Vi kan bara hoppas att det finns tillräckligt med kulor i hans vapen. Eller solkräm ...

Chic Knight

Vem skulle inte vilja bli riddare? Varje medeltida krigare är redo att offra vad som helst för en sådan ära Allt utom frisyren! Tror du inte att en bra styling kan vara viktigare än en kung? Se hela videon så kanske du håller med vår vackra riddare!

Se den andra säsongen av den spännande reklamserien från PocketBook, se de roliga avsnitten från första säsongen på nytt och glöm inte att njuta av YouTube-succén som startade allt - 360o-reklamvideon med Sherlock, Dracula och snödrottningen, som har haft över 15 miljoner visningar.

Fantastiska världar väntar dig hos PocketBook! Vänd bara blad.

Gå tillbaka
Aa HD