PocketBook Era Färg: 7-tums e-läsmästerverk med färgskärm och högtalare

2024 njukčamánnu 19

PocketBook är stolta över att avslöja sin senaste 7-tums e-läsare PocketBook Era Color med den senaste färgskärmen E Ink Kaleido™ 3, som erbjuder en levande läsupplevelse i en kompakt kropp. Den nya PocketBook Era Color kombinerar en prisbelönt design med premiumfunktioner, inklusive ljudboksstöd, inbyggd högtalare, text-till-tal-funktion, SMARTlight och IPX8-vattenskydd.

Era Color är ett riktigt fynd för dem som tycker om att läsa färginnehåll som facklitteratur, serier, läroböcker, affärsböcker och föredrar flexibiliteten att läsa på språng.

Ögonsäker E Ink färgskärm och adaptiv SMARTlight

7-tums PocketBook Era Color har den senaste E Ink Kaleido™ 3 färgskärmen, som ger en 50 % förbättrad upplösning och PPI för färg. Den erbjuder en svart-vit bildupplösning på 1264 x 1680 och en färgbildupplösning på 632 × 840. Med förmågan att återge 4096 färger säkerställer Era Color fullständig ögonsäkerhet och en bländfri upplevelse.

SMARTlight säkerställer den mest bekväma läsupplevelsen i alla belysningar, vilket gör att användarna kan välja den perfekta frontljustonen: från kallt blåaktigt för läsning i dagsljus till varmt och lugnande gult för läsning innan sömnen.

Prisbelönt design och enastående användarvänlighet

PocketBook Era Color fängslar vid första anblicken med designen, kännetecknad av den prestigefyllda Red Dot Award. Sidokontrollpanelen med mekaniska knappar smälter harmoniskt samman med elegansen av tunna linjer, medan G-sensorn för automatisk skärmrotation säkerställer ett bekvämt grepp för både höger- och vänsterhänta användare. Den 7-tums diagonala skärmen ger optimal läskomfort och ger en perfekt balans mellan kompakthet och möjligheten att visa riklig text på varje sida. Era Color kommer med ett lock-fångningssystem som sömlöst integrerar e-läsaren med märket PocketBook Flip eller Charge-fodral.

Inbyggd högtalare och text-till-tal för exceptionella ljudfunktioner

PocketBook Era Color stöder ljudboksformat och erbjuder användarna sömlösa lyssningsupplevelser via sin inbyggda högtalare. Bluetooth 5.4-anslutning möjliggör trådlös lyssning via hörlurar, bilstereosystem eller andra enheter. Ljudboksentusiaster kommer att uppskatta Text-to-Speech-funktionen, som enkelt omvandlar text till ett ljudspår, läser högt med en naturligt klingande röst. Era Color är alltid redo att konvertera vilken textfil som helst till en uppslukande lyssningsupplevelse, tillgänglig på 26 språk.

Njut av obegränsad läsning med IPX8 vattenskydd

PocketBook Era Color är idealisk för aktiv livsstil och läsning när du är på språng, inte bara på grund av dess kompakthet och funktionalitet utan också tack vare dess IPX8 vattenskydd. Det certifierar e-läsarens förmåga att tåla nedsänkning i sötvatten upp till 2 meters djup i 60 minuter utan negativa effekter. Oavsett om de ägnar sig åt en badstund eller slappar vid poolen kan användarna fördjupa sig i sin favoritbok utan att oroa sig för vattenexponering.

Serietidnings- och mangaformat, fyrkärnig processor och andra Era Color-funktioner

  • 25 format: e-läsaren stöder alla de mest populära bok- och grafikformaten, inklusive serietidningsformaten CBR och CBZ.
  • 6 ljudformat: njut av ljudböcker och musik med stöd för formaten M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 och MP3.ZIP.
  • 32 GB internminne: mer än tillräckligt med utrymme för alla användarens filer.
  • Quad-core processor: ger snabb sidvändning för bästa läsupplevelse.
  • Molntjänster: PocketBook Cloud och Dropbox ger användarna perfekta verktyg för bibliotekshantering och synkronisering.
  • Dubbelbands Wi-Fi (2,4/5 GHz): för snabb och bekväm onlineshopping.
  • Förinstallerade ordböcker: 11 förinstallerade ordböcker och 42 ytterligare språkkombinationer finns tillgängliga för gratis nedladdning.

PocketBook Era Color: ny era av e-läsning i färg.

Gå tillbaka
Aa HD